Rüyası gerçek oldu

10 yaşındaki Mehmet, beynindeki tümöre inat yaşama tutundu. En büyük hayali Galatarasaylı bir futbolcuyla tanışmaktı. Mehmet’in bu rüyasını Sabri Sarıoğlu gerçeğe çevirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2016 Güncelleme 01 Haziran 2016, 03:01
Rüyası gerçek oldu

İÇİNDEKİLER

MEHMET Kurtuluş, henüz 10 yaşında... Ailesi ve arkadaşlarıyla mutlu bir hayat sürerken, beyninde çıkan tümör, minik Mehmet'in dünyasını bir anda kararttı. Art arda geçirdiği ameliyatlarla hayata tutunmayı başaran Mehmet, verdiği yaşam savaşında taraftarı olduğu takımın maçlarını hiç kaçırmadı. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Mehmet'in en büyük hayali ise takımından bir futbolcuyla tanışmaktı. Küçük Mehmet'in bu hayali geçtiğimiz gün gerçekleşti. Beynindeki tümöre inat yaşama sıkı sıkı tutunan Mehmet, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'da Sabri Sarıoğlu ile bir araya geldi.

MUTLULUKTAN UÇTU
Günler öncesinden sosyal medyadan bu isteği duyulan Mehmet, önce ailesiyle birlikte stadı gezdi, soyunma odası koridorlarında yürüyüp futbolcuların maç öncesi yaşadığı havayı teneffüs etti. Sabri ile beraber TT Arena'nın zeminine ayak basan aslan yüreklinin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Sabri, bu stat turunda minik Mehmet'e eşlik ederken; üzerinde adının yazılı olduğu 55 numaralı Galatasaray formasını hediye etti.

DUYGUSAL BULUŞMA
İkilinin sonraki durağı TT Arena'daki yönetim katıydı. Başkan Dursun Özbek'in ziyaretine giden Mehmet, duygusal anlar yaşadı. Başkan Özbek, genç aslana, teknik direktör Souness'ın Kadıköy'e diktiği bayrağın heykelini hediye ederken, Mehmet hediyeyi saklayacağını söyledi. Bu duygusal buluşmanın ardından Mehmet, yeni sezonda Galatasaray'ın ilk iç saha maçında, başkan Dursun Özbek'in özel davetlisi olarak, tribünde olma sözü vererek Arena'dan ayrıldı.



Sosyal medyadan Galatasaray yönetimine seslenen Mehmet Kurtuluş, yaşadıklarına inanmakta zorlandı. Minik Mehmet, TT Arena'da unutulmaz bir gün geçirdi. Başkan Dursun Özbek de, Mehmet'e hediyeler verdi.



Sabri Sarıoğlu, üzerinde adı yazılı 55 numaralı Galatasaray formasını Mehmet'e hediye etti.