Komedya!

Fransız polisi, göstericilere acımadı. Protestolarla ilgisi olmayan bir kadını yumrukladı. Ancak Gezi’deki eylemcilerin posterini veren, PKK’lı teröristlere muhabir gönderen AB medyası bu skandalı haber yapmadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2016 Güncelleme 30 Mayıs 2016, 01:36
Komedya!

İÇİNDEKİLER

Avrupa, her daim Türkiye'nin içişlerine karıştı! Türkiye'nin kanlı terör örgütü PKK'ya yönelik yürüttüğü mücadeleyi yok saydı. "İnsan hakları" yalanına sarıldı. Aynı zihniyet 3 yıl önce "Meselenin ağaç olmadığı" Gezi olaylarında da sahneye çıktı. İstanbul'u savaş alanına çeviren provokatörleri öve öve anlattı. Avrupa basını ise o göstericilerin fotoğraflarını poster yapıp bastı. Taksim'deki "Kırmızılı kadın" fotoğrafı günlerce Avrupa basınında yer aldı. Ancak Fransa'da yaşanan bir olay Avrupa'nın iki yüzlü tavrını bir kez daha kanıtladı. Fransız polisi, çalışma yasasını protesto eden göstericilere acımadı. Toulouse kentinde bir polis ise yanından geçen kadına saldırdı. Saçlarından tutup yere attı.



ÜÇ MAYMUNU OYNADILAR
Bu kare önceki gün sosyal medyanın ilk sırasında yer aldı. Ancak Türkiye'yi karıştıran provokatörlerin fotoğraflarını "insan hakları savunucusu" diye yayınlayan, terör örgütü PKK'nın militanlarını "Gençler" olarak anlatan Avrupa medyası, bu görüntüye Fransız kaldı. İngiltere, Almanya, Fransa, Belçika ve Yunanistan başta olmak üzere hiçbir ülkenin medyasında gazeteler dün yayınlanan sayılarında bu kareyi basmadı. PKK'lı teröristleri günlerce haber yapan AB gazeteleri, Fransız polisinin şiddetine maruz kalan talihsiz kadına karşı üç maymunu oynadı.



DAYAK YEDİ DÜNYA GÖRMEDİ
Fransız polisi, gösterilerle ilgisi bulunmayan kadına hızla yaklaştı. Önce yumrakları. Ardından yere fırlattı. Acılan içinde kalan kadın, olay yerinden hızla kaçtı. Dünya bu skandala Fransız kaldı.