FETÖ'den kirli senaryo!

İstanbul Adliyesi önünde Can Dündar'a yönelik silahlı saldırı provokasyonunun kirli bir senaryonun parçası olduğu ve FETÖ'nün tetikçileri tarafından da Avrupa'da Türkiye'ye yönelik kara propaganda malzemesi olarak kullanılacağı öne sürüldü...

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 06 Mayıs 2016, 19:15
FETÖ’den kirli senaryo!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü köşeye sıkıştıkça yeni provokasyon planları yapmaya devam ediyor. Pensilvanya tarafından Cumhuriyet gazetesinin başına getirilen Can Dündar'a yönelik İstanbul Adliyesi önünde gerçekleştirilen silahlı senaryonun arkasında FETÖ'nün parmağı olduğu açıkça ortaya çıkıyor. Saldırının ardından sosyal medya üzerinden algı operasyonuna başlayan başta Emre Uslu olmak üzere FETÖ'nün tetikçileri Türkiye'de artık gazetecilerin can güvenliğinin kalmadığı yaygarası yapmaya ve devleti suçlu gibi göstermeye başladı.

İHANETTEN YARGILANAN DÜNDAR'DAN KAHRAMAN YAPMA OPERASYONU
Her fırsatta Türkiye'ye müdahalede bulunulması için Avrupa'ya şikayet yarışına giren FETÖ'cü gazeteciler Can Dündar provokasyonuyla da kirli senaryoyu ortaya çıkarmış oldu. Twitter'da yapılan yorumlarda, Casusluktan ve vatana ihanetten yargılanan Can Dündar'a yönelik saldırı tezgahıyla ilgili, bu olayın Dündar'ı mağdur gibi göstererek yeni bir kahraman yaratma operasyonun bir parçası olduğu iddia edildi.

CAN DÜNDAR: KİMİN YAPTIRDIĞINI BİLİYORUM
Saldırı tezgahının hemen ardından açıklama yapan Can Dündar, FETÖ'nün tetikçileriyle aynı dili kullandı Dündar, "Saldırganı tanımıyorum ama beni kimlerin hedef gösterdiğini çok iyi biliyorum ve tanıyorum ve asıl onların suçlanması gerektiğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

KILIÇDAROĞLU DA KİMİN YAPTIRDIĞINI SALDIRIDAN HEMEN SONRA BULDU
Kılıçdaroğlu da saldırıyı kimin yaptırdığını hemen buldu. Twitter üzerinden açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Nefret söylemleri ile işini yapan gazetecileri hedef gösterenler, Can Dündar'a yapılan saldırının sorumlusudur. Geçmiş olsun Can Dündar" diye yazdı.

Saldırının ardından atılan tweetler de kirli oyunun neden oynandığını gözler önüne seriyor...