Aşkını süpürdüler!

Çılgın aşık, kavgalı olduğu sevgilisine evlilik teklifi etti, başından güller döktü. Ancak işler yolunda gitmedi. Genç adam ‘evet’ cevabını alamadığı gibi temizlik işçilerinden azar işitti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2016 Güncelleme 04 Mayıs 2016, 01:33
Aşkını süpürdüler!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Avcılar eşine ender rastlanır bir evlilik teklifine sahne oldu. Bir aşık, küs olduğu sevgilisini etkilemek için arkadaşlarıyla birlikte Havuz Meydanı'nda bir şov hazırladı. Şov, evlenme teklifini etkili kılmak için hazırlanmıştı ve birçok kişi de gönüllü olarak rol aldı. Bu sırada meydandan geçenlerin çoğu, planlarını erteleyip birazdan ortaya çıkması beklenen genç kızı ve 'o anı' beklemeye başladı. Anlamlı yazılar, havai fişekler, maytap, konfetiler ve müzik.

HERKES 'EVET' DEDİ AMA...
Bu sırada iş yerinden çıkan genç kız göründü ve plan uygulanmaya başlandı. Sokak müzisyeni çaldı, konfetiler saçıldı, "Evet desene, evet desene" sloganları hep bir ağızdan atılmaya başlandı. Ancak genç kız meydana gelmek için hiç de gönüllü değildi. Dakikalar ilerledikçe gönülsüzlükten öte ciddi bir itirazının olduğu anlaşıldı. Meydandan hızlıca uzaklaştı. Romantik gence destek olanlar büyük şaşkınlık yaşarken bu tantanaya temizlikçilerin de itirazı vardı.