Latif Erdoğan: Gülen’in son hezeyanları

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında Fetullah Gülen'in "Kılıçların Gölgesinde" konuşması yayınlandı. İşte bu konuşmaları yorumlayan yazar Latif Erdoğan "Kendi silahlı ekibine doğrudan mesaj veriyor" dedi.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 13 Şubat 2016, 02:32
Latif Erdoğan: Gülen’in son hezeyanları

İÇİNDEKİLER

Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında özellikle FETÖ ile ilgili uzun süre konuşulacak açıklamalara imza attı:

GÜLEN'İN SON HEZEYANLARI
► "Doğrudan doğruya silahlı ekibe buradan bir seslenme var. Doğrudan kendi cemaatine sesleniyor bu mevzuda. Karşısındaki muhataplar tamamen buradan kaçanlar; savcılar var onun karşısında varsa polisler var. Onlara hitap ediyor, onları teselli ediyor. Bugüne kadar dediklerini dinlemiş, yazmış, kaydetmiş bir insan olarak söylüyorum; şu ifadeler hezeyandır, Gülen'in son hezeyanlarıdır."



KÜRT DEVLETİ HAM BİR HAYALDİR
Latif Erdoğan, Amerika ve Rusya ittifakının arka planından bahsetti. Birlikte Kürt soykırımı yaptıklarını ve iki taraflı oyun oynandığını belirterek "Kürt kardeşlerimizin uyanması lazım. DAEŞ ile mücadelede savaş adı altında öldürülenler gene Kürt kardeşlerimizdir" dedi.

► "Kürt devleti ham bir hayaldir. Kesinlikle Kıyamete kadar olmayacak bir işle meşgul oluyorlar. Burada esas olan her iki tarafta da; ister PKK tarafında terörist kabul etsinler, ister PYD tarafında terörist kabul etmesinler, hep kırılan öldürülenler Kürt gençleri oluyor.İki taraflı oyun oynanıyor Kürtlere. Kabul ettiklerinde de kabul etmediklerinde de her iki cehpede öldürülen Kürt gençleri. İşte Kürt kardeşlerimizin buna uyanması lazım. DAEŞ ile mücadelede savaş adı altında öldürülenler Kürtler, Türkiye kanadında PKK deyip, Türk askerinin karşına çıkıp öldürülenler gene Kürtler."

KÜRT SOYKIRIMI YAPIYORLAR
► "Amerika ve Rusya beraberce gizli bir soykırım yapıyor aslında. Kürt soykırımını onlar yapıyor. Bu açıdan burada uyanması gereken kitle Kürtler. Bunların borozanlığını yapanlar ne maksatla söylerlerse söylesinler gerçekler ortada, değişmiyor."