Akıllara ZARAr

9 haftadır devreden Süper Loto önceki gece sahiplerini buldu. 12 milyon TL kazanan iki talihliden biri Sivas'ın Zara ilçesinden çıkınca vatandaşlar şanslı milyoneri aramaya koyuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2016 Güncelleme 13 Şubat 2016, 00:00
Akıllara ZARAr

İÇİNDEKİLER

Türkiye 9 haftadır devreden Süper Loto'ya kitlendi. 24 milyon TL'ye ulaşan ikramiyenin 11 Şubat tarihli çekiliş sonuçları önceki gün açıklandı. Milli Piyango İdaresi'nce yapılan çekilişle Kahramanmaraş ve Sivas'tan oynanan iki kuponun sahibine, 12 milyon 24 bin 157'şer lira çıktı. Kuponlardan birinin Sivas'ın 15 bin nüfuslu Zara İlçesi'nde oynandığı ortaya çıktı. Kuponun Zara'da bulunan tek sayısal loto bayiinde oynandığı ve geçtiğimiz hafta burada yaklaşık 4 bin kupon yatırıldığı öğrenildi.

'BAŞARILAR DİLERİM'
Bu haberi duyan ilçe halkı merakla sokaklara döküldü. Her biri birbirine talihlinin kim olduğunu sordu. Vatandaşlar şanslı milyoneri aramaya koyulurken, talihli kimliğini henüz açıklamadı. İlçedeki tek sayısal loto bayisi işletmecisi Yusuf Ziya Kurt, "Dünkü ikramiyenin 24 milyona çıkması hepimizi heyecanlandırmıştı. İçimde bu sefer Zara'ya çıkacakmış gibi bir duygu vardı" dedi. Mehmet Çiçekli de "Arkadaşa bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.