Barikat oyunu

PKK'lı teröristler, köşeye sıkıştı. Nusaybin'de hücre evlerine saklanan kalleşler, okulları bombalayıp eğitim almalarını engelledikleri çocukların arkasına saklandı. 6-7 yaşlarındaki yavrulara zorla barikat kurdurarak, onları canlı kalkan yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2016 Güncelleme 08 Şubat 2016, 01:32
Barikat oyunu

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK, Doğu ve Güneydoğu'yu savaş alanına çevirdi. Teröristler, kundaktaki bebeği bile katletti. Okulları, hastaneleri ve ambulansları hedef seçerek, vatandaşların hizmet almasını engellemek istedi. Barikat kurup, hendek kazan teröristler, son operasyonlarla ağır darbe yedi. Kenara sıkışan PKK'lı kalleşler, yine çocukların arkasına gizlendi.

PKK ÇOCUKLARI KULLANIYORLAR
Yasa dışı eylemlere katılmaları için çocuklara para veren PKK'nın yine çocukları kirli tezgaha alet ettiği belgelendi. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde çekilen fotoğraflar, hainlerin çocukları nasıl kandırdığını gözler önüne serdi. Kalleşler zorla evlerinden aldıkları 6-7 yaşlarındaki çocukları, canlı kalkan olarak kullanarak hedef gösterdi. Karargah haline getirdikleri hücre evlerinde saklanan teröristlerin, silahla tehdit ettikleri çocuklara sokaklarda barikat kurdurdukları gözlendi. Örgüt militanlarının canlı kalkan olarak kullandıkları çocukları ön saflara ittiği tespit edildi. PKK'nın ayrıca 9 ila 15 yaşları arasındaki çocuklara silah eğitimi verdiği belirlendi. Terör örgütü PKK'nın çocuklara yönelik sömürü faaliyetleri daha önce de deşifre edilmişti. Teröristlerin, 7 ila 10 yaşındaki çocuklara molotofkokteyli hazırlattıkları ve onları ikna etmek için de para verdikleri belirlenmişti. Küçük çocukların eğitim almasından rahatsız olan PKK, çocuklara zorla hazırlattığı molotofkokteyllerini okullara attırdığı kaydedilmişti.