Ders almıyorlar

Hainler yine durmadı. Diyarbakır'da PKK'lı teröristler Çelebi Eser Ortaokulu bahçesine el yapımı patlayıcı attı. Karne almak için alanda bekleyen 5 öğrenci yaralandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2016 Güncelleme 23 Ocak 2016, 00:22
Ders almıyorlar

İÇİNDEKİLER

Güvenlik güçleri, kanlı terör örgütünü bitirdi. Köşeye sıkışan hainler ise yine çocuklara saldırdı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Çelebi Eser Ortaokulu'nda dün sabah karne töreni vardı. Öğrenciler karnelerini almak için bahçede sıralandı. Bu sırada PKK'lı teröristler okul bahçesine el yapımı patlayıcı attı. 5 öğrenci yaralandı. Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan saldırıyı kınadı.

AHLAKSIZLIK, ALÇAKLIK
Erdoğan, Cuma namazı sonrası şu açıklamayı yaptı: "Çok üzüntü verici bir olay. Bu terör örgütünün ne denli ahlaksız, ne denli alçak, ne denli adi girişimler içinde olduğunu açık ve net ortaya koyuyor. Aslında bu, bin 128 tane imzaya çok ilginç bir cevaptır. Bu sözde akademisyenler kimlerin yanında olduklarını çok açık net ortaya koyuyorlar." Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bu, tek örnek değil. Daha önce pek çok okulumuza benzer saldırılar yapıldı. Bu nedenle özellikle Cizre ve Silopi'deki okullarımızı tatil edip, öğretmenlerimizi hizmet içi eğitime aldık. İstihbarat birimlerimiz bu tür saldırıların yapılabileceğine dair ön bilgiler verdikleri için bunu yapmıştık. Terör eylemlerinin hepsini şiddetle kınıyoruz..."