Vicdan azabı!

68 yaşındaki Doğan Can sürat teknesiyle, zıpkınla balık avlayan Serdar Baş'a çarptı. Gencin ölümüne neden olan yaşlı adam vicdan azabına dayanamayıp, intihar etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2015 Güncelleme 02 Aralık 2015, 00:00
Vicdan azabı!

İÇİNDEKİLER

Antalya'da 19 Kasım'da Alanya Öğretmenevi önündeki plajdan 60 metre açıkta zıpkınla balık avlayan Serdar Baş'a (36), suyun yüzeyine çıkmak isterken Doğan Can'ın (68) kullandığı sürat teknesi çarptı. Göğsünden yaralanan iki çocuk babası Baş'ı karaya çıkaran Can, hemen ambulans çağırdı. Daha sonra hastaneye kaldırılan talihsiz adamın karaciğer, böbrek ve iç organlarının zarar gördüğü belirlendi. Ancak talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen önceki gün hayatını kaybetti. Oğlunun cenazesini Samsun'a götüren acılı baba Mustafa Baş, "Oğlum Türkiye'nin en iyi zıpkınla balık avcısıydı. Cinayet gibi bir kazaya kurban gitti. Ölümüne neden olan Doğan Can'dan şikayetçi olacağım" dedi.

KENDİNİ KÖPRÜYE ASTI!
Sürat teknesiyle çarptığı gencin yaşam savaşını kaybettiğini öğrenen Doğan Can ise dün Gümüşdere Köprüsü'nde kendini astı. Can'ın yaşanan olay nedeniyle vicdan azabı çektiğini öğrenildi.