Kraliçeye ölüm tehdidi!

Manken Neslihan Önder, erkek arkadaşından ayrılmak istedi. Çılgına dönen sevgilisi, genç kadına ölüm tehditleri savurdu. Eski Türkiye güzeli polise sığındı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2015 Güncelleme 29 Kasım 2015, 01:40
Kraliçeye ölüm tehdidi!

İÇİNDEKİLER

2007'de "Türkiye'nin En İyi Modeli" seçilen Neslihan Önder'in (28) başı bu kez de erkek arkadaşı İrfan K. ile derde girdi. Önder, ayrılmak istediğini söylediği İrfan K.'nın (30) kendisini "Seni yaşatmam. İlişkiyi bitirirsen öldürürüm" diyerek tehdit ettiğini öne sürdü. İstanbul Emniyeti'ne 11 Kasım'da başvuran Önder, gizlice girdiği dairesinin kapı kilidini değiştiren İrfan K.'dan şikayetçi oldu. Önder koruma tedbiri ve uzaklaştırma kararı talep etti. Önder daha önce de boşandığı futbolcu Erkan Ergün (36) için sarfettiği "Beni yastıkla boğarak öldürmek istedi" sözleriyle gündeme gelmişti. Önder ifadesinde ise şunları söyledi:

'SENİ YAŞATMAM'
"Beş aydır birlikte olduğum İrfan K. tarafından tehdit edildim. Bir hafta önce kendisinde davranış bozukluğu fark ettim. İlişkiyi bitirmek istediğimi söyledim fakat o kabul etmedi. 'Seni yaşatmam. Bu ilişkiyi bitirirsen öldürürüm' diyerek tehditler savurdu. Önce ciddiye almadım. Tehditleri sürdü. Bebek'teki dairemin kapısı zorlandı. Bir gün dışarı çıktım. Eve döndüğünde kapı kilidinin değiştirildiğini fark ettim. Daireme girerek özel eşyalarımı dağıttı. Kapının kilidini değiştirdi. Korktum. Daireye polisle birlikte gittim. Kapı göbek kilidinin değiştirildiği saptandı. Polis dairede İrfan K. ile karşılaştı.

" TEHDİT ETMEDİM "
Konut dokunulmazlığını ihlal ve tehdit" iddiaları üzerine şüpheli olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan İrfan K. ise savunmasında "O adreste birlikte yaşadık. Evin masraflarını ben karşıladım. Tehdit iddialarını reddediyorum" dedi.

ŞANTAJ İDDİASI
Neslihan Önder, Nuri- Vedat Ergin kardeşlerin Karagümrük çetesine yönelik 2011'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı. Çeteye yönelik teknik takibe takılan Önder, çeteden, şiddet gördüğünü iddia ettiği Ergün'le ilgili yardım istemişti. İddiaya göre; çete Önder aracılığıyla bazı tanınmış isimleri şantaj amacıyla tuzağa düşürmek için çalışmıştı.

Emir SOMER