Nasuh Mahruki'den Putin'e alçakça çağrı

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının TSK tarafından vurulmasıyla içimizdeki Rus hayranları da bir bir ortaya çıktı. Bunlardan biri olan AKUT Başkanı Nasuh Mahruki sosyal medya hesabından Putin'e çağrıda bulunarak bunun hesabını AK Parti hükümetine ödetmesini istedi.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2015, 16:39
Nasuh Mahruki’den Putin’e alçakça çağrı

İÇİNDEKİLER

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin yankıları sürerken bu durum karşısında Rusya'ya destek veren açıklamalar yapan vatan hainleri de bir bir açığa çıkıyor. Başta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) tetikçileri, Doğan medyası, Sözcü, Cumhuriyet ve bazı gazete ve sosyal medya trolleri resmen Rusya yanlısı bir tutum sergiliyor. Bunlardan biri olan AKUT Arama Kurtarma Derneği başkanı ve aynı zamanda dağcı olan Nasuh Mahruki'nin attığı alçakça tweet ise Türkiye ve AK Parti hükümeti düşmanlığını ortaya koydu.



Mahruki sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında "Putin'den ricam; bu saldırının bedelini dost ülke Türkiye'ye ve Türk milletine değil bunu planlayan AK Parti'ye ödetmesidir." ifadelerine yer verdi. Mahruki'nin bu mesajına sosyal medyadan da büyük tepki yağdı.