Akademik cinnet

Böyle vahşet görülmedi! İç mimarlık okuyan Tevfik Utku P., aynı sınıfı ve aynı odayı paylaştığı arkadaşının boğazını kesti. Doktorlar "O bir şizofren" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2015 Güncelleme 24 Kasım 2015, 00:00
Akademik cinnet

İÇİNDEKİLER

Tevfik Uzunoluk (19), bu yıl KKTC'deki Doğu Akdeniz Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nü kazandı. Öğrenci yurdunda, bölüm arkadaşı Tevfik Utku P. ile kalmaktaydı. Ancak önceki akşam iki genç arasında tartışma çıktı. Uzunoluk, ardından yatağına geçip uykuya daldı. Tevfik Utku P. ise olayın ardından bu kez de telefonda annesiyle tartışınca cinnet getirdi. Yatağında uyuyan Uzunoluk'un boğazını kesen Tevfik Utku P., sabaha kadar bekledi. Gün ağırdığında ise polise teslim oldu.

BABASINI KAYBETMİŞTİ
Cinayeti nasıl işlediğini tüm detaylarıyla anlatan Tevfik Utku P., gözaltına alındı. Yarı burslu olarak kazandığı üniversiteye bu yıl başlayan Tevfik Uzunoluk'un Aydın'ın Nazilli ilçesinde oturan ailesi acı haberi alınca yıkıldı. Eşini de 11 ay önce kanserden kaybeden Hayriye Altınok, iki çocuğundan birini de şizofren cinayetine kurban verince sinir krizleri geçirdi. Talihsiz gencin cenazesi, Nazilli'de toprağa verilecek.

Ümit ÖZMEN