Büyük ödül

Büyük ödül Selma Erdoğan, köpeği ile 6 gün önce Konyaaltı Sahili'nde dolaşmaya çıktı. Tasmasız olan Beti bir anda kayboldu. Aramadık yer bırakmayan kadın, bulana bin euro ödül vaat etti. Öğrenci bulursa tam burs vereceğini belirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2015 Güncelleme 24 Ekim 2015, 00:00
Büyük ödül

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Selma Erdoğan, 6 gün önce güneşli havanın tadını çıkarmak için evinden çıktı. Yanına da çok sevdiği ve "Beti" adını verdiği 'Pekinez' kırması köpeğini aldı. Birlikte uzunca bir yürüyüş yaptıktan sonra, genç kadın Konyaaltı Sahili'ne indi. Burada denk geldiği tanıdıkları ile sohbet etti. Yürüyüşüne bir süre daha devam ettikten sonra köpeğinin de rahatça dolaşabilmesi için tasmasını çıkardı. Bir an özgürlüğüne kavuşan küçük köpek sağa sola koşuşturup durdu. Güneşin ve temiz havanın tadını sahibi ile çıkarmaya başladı. Bu esnada Erdoğan da yine bir arkadaşıyla karşılaştı. Köpeğinin yanına gelip gittiğinden emin olduktan sonra sıkı bir sohbete tutuldu. Ancak, belirli bir zaman sonra köpeği yanına hiç gelmeyince kuşkulandı. İlk önce ismi ile köpeğine seslendi. Temel eğitimlerin tamamını aldırdığı hayvanı yanına gelmeyince tedirginliği arttı. Yerinden kalkan kadın arkadaşıyla birlikte tüm sahili baştan aşağı gezip tozdu. Ancak, "Beti"ye dair hiçbir iz bulamadı.

GÖZYAŞI DÖKÜYOR
Kadın evladı gibi sevdiği köpeğini kaybetmenin acısıyla neye uğradığını şaşırdı. Gözyaşlarına boğuldu. Kaçırıldığını ya da sahipsiz olduğu zannedilerek alındığını düşündü. Tek başına kapı kapı dolaştı. Tam 6 gün boyunca aralıksız olarak kaybolan köpeğini aradı. Ancak yine sonuç alamayınca her günü ağlamaklı geçen kadın çözümü köpeğini bulana ödül vermekte buldu. Bunun içinde şaşırtıcı bir para teklifinde bulundu.

ÖĞRENCİYE TAM BURS HEDİYE
Alışveriş
merkezleri, evler, işyerleri, sokaktaki tabelalar ve direklere köpeğinin kayıp ilanlarını asan ve dağıtan Selma Erdoğan, bulana 1000 euro para ödülü verileceğini söyledi. Köpeği bulanın öğrenci olması halinde ise kendisine tüm eğitimi boyunca tam burs vereceğini belirtti. Temel eğitimleri verilmiş 'Beti' adlı köpeğini 1 aylıkken sahiplendiğini söyleyen gözü yaşlı kadın, "Tasmasızdı. Otururken bir anda kayboldu" dedi.