Milyoner avı!

15 milyon 523 bin liralık büyük ikramiye, Bursa'ya çıktı. Milyoner ise kayıplara karıştı. Şanslı bayi, vatandaşların akınına uğradı. Talihli avına çıkan mahalleliler, ortadan kaybolan olup olmadığını araştırmaya başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2015 Güncelleme 05 Eylül 2015, 01:32
Milyoner avı!

İÇİNDEKİLER

Süper Loto'da 7 haftadır devreden 15 milyon liralık büyük ikramiye, herkesi heyecanlandırdı. Önceki gün yapılan çekilişte "17, 19, 32, 34, 45 ve 48" numaraları 15 milyon 523 bin liralık ikramiye kazandırdı. Dudak uçuklatan para ise Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde oynanan bir bilete çıktı. "Milyoner kim?" sorusu ise yanıtsız kaldı. Çünkü başına talih kuşu konan talihli, kayıplara karıştı. Ortaya çıkmayan milyonerin biletini Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi'ndeki 15 yıllık bir bayiden oynadığı anlaşıldı. Şanslı bayi, dün vatandaşların akınına uğradı.

BURSA'DA HEYECAN

Bayi sahibi Ömür Öztürk, işyerini dün erken saatlerde açtı. İlk iş olarak bayide sürekli loto oynayanları arayarak, "İkramiye size mi çıktı" sorusuyla talihliyi bulmaya çalıştı. Mahalleliler ise milyoner avına çıktı. Herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakması şaşırttı! Mahalleliler, ortadan kaybolan olup olmadığını tespit etmek için kolları sıvadı. Bayinin bulunduğu apartmanda oturan vatandaşlar, "Acaba talihli gelir mi" düşüncesiyle gözlerini bayiden ayırmadı. Apartmanın kapısından ayrılmayan Nevriye Giden, "İkramiye tanıdığımız birine çıkmış olabilir" ifadesini kullandı.

NELER ALINIR NELER
Bursalı milyonerin kazandığı 15 milyon 523 bin liralık ikramiye, hayallerin anahtarıydı. Bu parayla alınabilecekler ise dudak uçuklattı:

Değeri 250 bin liradan 62 lüks daire
18 Ferrari marka otomobil
23 bin tane Cumhuriyet altını
88 bin 704 tane çeyrek altın
Boğaz'da 15 yalı

Tuna ÇAM