Hayat Selo'ya kebap

Kobani kışkırtmasıyla 50'yi aşkın Kürt'ün ölümüne neden olan HDP'li Selahattin Demirtaş, Suruç katliamında havuz keyfi yaptı. Doğu'da yaşanan kaosun sorumlusu Selo, şimdi de 1.5 metrelik kebap keyfi yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2015 Güncelleme 05 Eylül 2015, 04:42
Hayat Selo’ya kebap

İÇİNDEKİLER

Sırtını PKK'ya dayayan HDP'nin Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, yani Selo yine yaptı yapacağını... 1 Mayıs'ta Gezi'ye çıkacağını belirtip, o tarihte Marsilya'ya kaçan, Suruç katliamından hemen sonra havuz sefası yapan Selo, şimdi de kebap keyfinde yakalandı.
Kobani olaylarının fitilini ateşleyen ve 50'nin üzerinde Kürt gencinin ölümünden sorumlu olan Demirtaş, 1.5 metrelik dev kebap ile felekten bir gece çaldı. Dağa çıkan Kürt gençlere engel olmayan üstüne üstlük ağabeyini de PKK'ya gönderen Selahattin Demirtaş, kebap keyfi yaparken, etrafa gülücükler saçtı.

'BAĞLAMA' OPERASYONU
Gençlerin ölümüne neden olan Selo'nun kebap keyfi yapması aslında kimseyi şaşırtmadı. Çünkü sırtını PKK'ya dayayan, teröristlere terörist diyemeyen Selo'nun güvendiği bir nokta vardı. Seçim tarihinin 1 Kasım olmasından itibaren yine söylem değiştiren Selo, Cihangir, Bebek ve Nişantaşı için, "PKK silah bırakmalı" dedi. Bu sözler Aydın Doğan Medyası tarafından yine parlatıldı. 7 Haziran öncesinde olduğu gibi Demirtaş'ı 'Cici çocuk' göstermek için harekete geçen Doğan medyasının yayın organları ve Ahmet Hakan gibi 'paralı' yazarları yeni bir 'bağlama' senaryosu için çalışmalara başladı.

TEK GÜVENCESİ DOĞAN
Demirtaş'ın ağabeyinin dağda terörist olduğu konusunda '3 maymunu' oynayan Hürriyet, Demirtaş'la ilgili hiçbir olumsuz haberi görmeme kararı aldı. İsrail'le aynı günlerde kurulan ve yayın ilkelerinde 'İsrail çıkarlarını korumak' olan Hürriyet'in Türkiye karşıtlığına güvenen Demirtaş da, "Doğu'da savaş", "Batı'da barış" hikayelerine bir kez daha sarılmakta bir sorun görmedi. Çünkü Selo, kebap sefasının veya havuz keyfinin asla ve asla Doğan Medyası'nda yayınlanmayacağını biliyordu.



ZİYAFETTE TEK EKSİK BAĞLAMA
Selahattin Demirtaş'ın yaşanan olaylara rağmen yaptığı kebap organizasyonun tek eksik halkası, kuşkusuz bağlamaydı. Selo'nun 'bağlama' konusundaki üstün yeteneklerinin, 1 Kasım tarihine kadar farklı alanlarda bir kez daha pişirilip, ortaya getirileceği belirtildi.

Demirtaş, PKK'ya şirin görünmek için terörist kıyafetini birçok kez giydi. Gençliğinde de dağa çıkan Selo, Batı'da ise takım elbiseyi tercih etti.