Duble maganda

5 aylık hamile Hülya Tilki, oğlu Mustafa'yla birlikte akraba z-i yaretine gitti. Burada karnına kurşun isabet etti. Genç kadın, hayatını kaybetti. Kurşun küçük Mustafa'nın karnından çıkarıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2015 Güncelleme 05 Eylül 2015, 00:00
Duble maganda

İÇİNDEKİLER

GAZİANTEP'TE, akıllara durgunluk veren bir maganda cinayeti yaşandı. 5 aylık hamile olan Hülya Tilki, 21 Ağustos'ta oğlu Mustafa'yla (2) akraba ziyaretine gitti. Evin önünde otururken nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunu genç kadının karnına isabet etti. Kanlar içinde kalan Hülya Tilki bir anda yere yığıldı. Hastaneye kaldırıldı. Ancak, hem kendi hem de doğmamış bebeği hayatını kaybetti. Ameliyat esnasında acı bir gerçek daha görüldü. Kurşun, genç kadının karnını delip çıkmıştı. İşte o kurşun da küçük Mustafa'nın bedenine gelmişti.

ANNE DİYE AĞLADI
Maganda kurşunu, küçük Mustafa'nın karnından çıkartıldı. 12 gün boyunca tedavi altında tutuldu. Dün ise taburcu edildi. Başına gelenlerden habersiz olan küçük çocuğun annesini arayarak telefonda konuşması herkese duygu dolu anlar yaşattı. Evindeki ilk geceyi uykusuz geçiren minik çocuğun "Anne" diye ağlaması ise genç babayı bir kez daha yıktı.