Şiddette son nokta

İzmir'de görülmemiş işkence yöntemleri kullanan cani koca, eşine idrarını içirdi. Köpeğin yarım kalan yemeğini yedirdi! Talihsiz kadın boşanma davası açarken, koca iddiaları yalanladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2015 Güncelleme 02 Eylül 2015, 04:21
Şiddette son nokta

İÇİNDEKİLER

Kadına yönelik şiddetin önüne bir türlü geçilemiyor... Son örnek ise İzmir'de yaşandı. Erzurumlu S.C., daha 17 yaşındayken görücü usulüyle Nurullah C. ile evlendirildi. İlk eşinden 8 çocuğu bulunan Nurullah C.'den 5 çocuğu oldu. Talihsiz kadın 11 yıl aynı evde 16 kişiyle yaşadı. Bu sürede koca şiddetine maruz kaldı. İddiaya göre; üstüne su dökülüp karda saatlerce dışarıda bekletildi. Kocası genç kadına idrarını içirdi. Köpeğin yarım kalan yemeğini yedirdi.

DAYANAMADI, KAÇTI

El bileğinden sakat kalan S.C., daha fazla dayanamadı ve İstanbul'da yaşayan kardeşinin yanına sığındı. Saldırganlaştıkları için çocuklardan ikisinin geçici olarak Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilmesini isteyen S.C., tazminat ve nafaka hakkı saklı kalmak kaydıyla Nurullah C.'ye İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Nurullah C. ise iddiaların gerçek olmadığını belirterek davanın reddini ve 5 çocuğun velayetini istedi.

Ali OKTAY