Flaş rezalet!

Eş değiştirme partileriyle ilgili bir skandal daha patladı. Olaya karışan bir çiftin evinden, 'swinger' adı verilen gecelerin görüntüleri çıktı. Flaş bellekteki belgelerin, davanın seyrini değiştireceği açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2015 Güncelleme 01 Eylül 2015, 01:34
Flaş rezalet!

İÇİNDEKİLER

Adana'da "swinger" denilen eş değiştirme yöntemiyle fuhuş davasında önemli bilgilere ulaşıldı. Skandal olay, geçtiğimiz Şubat ayında patladı. Adana polisi, Çukurova Üniversitesi öğrencisi E.Ş. (25) ile kız arkadaşı E.A.'nın, sosyal paylaşım sitesi üzerinden ulaştıkları evli çiftlere, "swinger" yöntemiyle fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Polis, E.Ş. ile E.A.'nın, fuhuş için Sarıçam ilçesinde lüks bir villa kiraladığı ve burada erkeklere bin lira karşılığında kadın ayarlayıp eş değiştirme partileri organize ettiği saptandı. Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da 25 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Gözaltına alınan ve aralarında E.Ş. ile E.A.'nın da bulunduğu 15 kişi tutuklanırken, 14 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelilere 'fuhuş', 'insan ticareti' ve 'müstehcenlik' suçlarından 3 ila 177 yıl arasında değişen toplam 933 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. 15'i tutuklu 29 sanık, Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

EV SAHİBİ BULDU
Kadın sanıkların çoğu, "Çocuklarım evde" diyerek hakim karşısında ağladı, 'swinger' ortamına fantezi amaçlı katıldıklarını açıkladı. Mahkeme, örgüt lideri olduğu öne sürülen üniversite öğrencisi E.Ş. ile H.L. ve M.B.'nin tutukluluk halinin devamına karar verirken, E.Ş.'nin sevgilisi E.A.'nın da aralarında bulunduğu 12 tutuklu sanık serbest bırakıldı, duruşma ertelendi. Serbest kalan A.Y. ile Ö.Y. adlı karıkoca ise ilk iş olarak kirada oturdukları evlerine gitti. "Swinger" partilerine katılan çift, olayı duyan ev sahibinin evlerini boşalttığını görünce şok geçirdi. Çift, evlerinde flaş bellek kaldığını, onu bulmaları gerektiğini söyledi. Evi arayan çift, belleği bulamayınca evi terk etti. Ev sahibi ise yeni kiracılar için evi temizletirken harici belleği buldu. Ev sahibi, hiç vakit kaybetmeden belleği, polise teslim etti. Harici bellekte, kiralık villadaki seks partisi görüntülerinin olduğu tespit edildi. Polis, flaş belleği 'swinger'in belgesi olarak mahkemeye verdi. Bu belge ile davanın seyrinin değişeceği öğrenildi.

MÜŞTERİLER ADANA DIŞINDAN!
"Swinger" adlı eş değiştirme partilerini organize eden örgütün, "güvenlik ve gizlilik sebebiyle" Adana içerisinden fuhuş müşterisi kabul etmedikleri belirlendi. Çete lideri üniversite öğrencisi E.Ş.'nin kız arkadaşı E.A., şikayetçi olduğu sevgilisinin, kendisine müşterilere nasıl davranması gerektiği yönünde baskı uyguladığını söyledi. Mahkeme ise E.A.'nın da aralarında bulunduğu 12 tutuklu sanığı serbest bıraktı.

ADANA KARIŞTI
Eş değiştirme partilerinin yapıldığı evde bir flaş bellek bulundu. Mahkemeye delil olarak sunulan bu bellekte, kimlerin görüntüsünün yer
aldığı, Adana'da konu oldu.