Balyoz operasyonu

Adana'da kumar oynatılan siyasi parti binasına emniyet güçleri baskın düzenledi. Ancak kapıyı kimse açmayınca, balyozla duvar delinerek içeri girildi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2015 Güncelleme 29 Ağustos 2015, 01:44
Balyoz operasyonu

İÇİNDEKİLER

Uslanmıyorlar! Adana Emniyeti, bir hafta önce baskın yaptıkları Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında yine tombala oynatıldığı ihbarını aldı. Polis önceki gece yarısı parti binasına baskın düzenledi. Ancak içeride çok sayıda kişi olmasına rağmen kapıyı kimse açmadı. Kapı vurularak "Aç. Polis!" diye bağırılmasına rağmen kapı yine açılmayınca bu kez polis balyozla kapının yanında duvarı delmek için çalışma başlattı. Ekipler bir süre balyoz ile duvarı delmek için çaba gösterdi. Daha sonra duvarı delip içeri girdi. Parti binasında birçok yere saklanılmış halde tombala malzemeleri bulundu.



BİRÇOK KEZ DAHA!
Tombala oynatan 6 kişiye adli işlem tombala oynayan 71 kişiye de 208 lira idari para cezası kesildi. Güven Partisi ve Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Başkanlığı ile Çukurova Eğlence Konaklama- İş Sendikası olarak da kullanılan aynı binada kumar oynatıldığı iddiasıyla daha önce de birçok kez operasyon düzenlenmişti.