Barış katilleri!

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız, barış için tayinini istemedi. Kandan beslenen PKK'lı hainler hedef seçti. Şehit Binbaşı, gözyaşları arasında toprağa verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2015 Güncelleme 29 Temmuz 2015, 02:07
Barış katilleri!

İÇİNDEKİLER

PKK'lı kalleşler, barış istemedi! Kanlı örgüt bu kez Muş'ta kendini gösterdi. Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız (46), ilçe sakinlerinin kalbini fethetti. Yaptığı iyiliklerle adından söz ettirdi. Barışın devamı için tayinini istemedi. Teröristler, Kulaksız'ı hedef seçti.

'BİZ ÖLMEYELİM DİYE'
Önceki akşam mesai bitimi özel aracıyla eşi ve 2 çocuğuyla misafirlikten dönen Kulaksız'ın yolu teröristlerce kesildi. Kalleşler, şoförü ve koruması olmayan Kulaksız'ın aracına uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Kulaksız şehit olurken, eşi Sibel Kulaksız ve çocukları saldırıdan sağ kurtuldu. Şehit Binbaşı memleketi Amasya'da defnedilirken, hain saldırıyla ilgili Balıkesir plakalı siyah bir otomobildeki 4 kişi ile birlikte toplam 10 kişi gözaltına alındı. Şehit Binbaşı'nın askerlik yaptığı dönemde komutanı olduğunu belirten bir gencin paylaştığı "Sırf biz ölmeyelim diye çabalıyormuş" yazısı ise herkesi ağlattı.

ARSLANLAR ÇOK GELECEK!
Ağabeyi Dursun Kulaksız'ın da 1990 yılında maden şehidi olduğu ortaya çıkan şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın acı haberi, Amasya Merzifon'a bağlı Ortaova Köyü'ndeki baba ocağına ateş düşürdü. Cenaze töreninde, feryatlar göğe yükseldi. Terör saldırısından yaralı kurtulan Sibel Kulaksız kolu sarılı vaziyette cenaze törenine katıldı. Acılı eş, tabuta sarılarak, "Hiçbir düşmanı güldürmeyeceğiz. Arslanlar çok gelecek. Bir Arslan gider, bin Arslan gelir" diye ağıt yaktı. Eşi ve kızı İrem tarafından asker selamıyla uğurlanan şehit binbaşı, Ortaova Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Murat YILDIRIM-Ahmet KAVAK