Profesörü futbol yaktı

ATV'nin sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Prof. Dr. Remzi Altunışık ikinci soruda elendi. Futbol sorusunu bilemeyen Prof. Dr. Altunışık şoke oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2015 Güncelleme 24 Temmuz 2015, 00:29
Profesörü futbol yaktı

İÇİNDEKİLER

Ekranların vazgeçilmez yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de yine bir hayal kırıklığı yaşandı. Boğaziçi ve ODTÜ gibi Türkiye'nin ünlü üniversitelerine giden öğrencilerin bile ilk soruda elenme kabusu yaşadığı programa önceki akşam bir profesör katıldı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Remzi Altunışık ilk soruda değil ama ikinci soruda elenerek büyük hayal kırıklığı yarattı.

BİR İHTİMAL DAHA VARDI HOCAM!
Sunuculuğunu Selçuk Yöntem'in yaptığı programda Prof. Altunışık elendiği soruyla şaşırttı. ABD'de yüksek lisans, İngiltere'de ise doktora yaptığı öğrenilen Prof. Dr. Remzi Altunışık, 'Futbol maçının sonucunda kaç ihtimal var?' sorusuna '2' diye cevap verdi. Profesör cevabın '3' çıkmasıyla ikinci soruda elenmiş oldu. Yanlış yanıt sonrasında şoke olan Prof. Dr. Altunışık, bir hayli üzüldü. Jokerleri dururken, bir anlık dalgınlıkla aceleci cevap vermek, profesörün yarışmaya veda etmesine yol açtı. Beklemediği bir anda elenen yarışmacı, "Sağlık olsun" diyerek, eli boş ayrıldı.