Umutlu bekleyiş!

Mutlu Kaya ölümü atlattı. Ancak ayağa kalkamadı. GATA'da tedavi olursa yürüyebileceği açıklandı. Gözleri, kendisine destek sözü veren Sibel Can'ı aradı. Ancak haber çıkmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2015 Güncelleme 03 Temmuz 2015, 00:52
Umutlu bekleyiş!

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da eski erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucu 37 gün yoğun bakımda tedavi gören Mutlu Kaya'nın, ayağa kalkması için donanımlı bir hastanede tedavi görmesi gerektiği açıklandı. Sibel Can'ın "Veliahtım" dediği genç kızın, GATA'ya (Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi) sevkinin yapılması için işlemler başlatıldı. Ancak, aradan 10 gün geçmesine rağmen sevk konusunda bir gelişme yaşanmadı.

FİZİK TEDAVİ ŞART
Hanım Kaya, kızının bir an önce tedavi görmek istediğini belirterek "Günlerdir gözyaşı döküyor. Yaşadığımız bu korkunç olaydan sonra Sibel Can gelip hastanede Mutlu'yu ve bizi ziyaret etti. Maddi ve manevi destek sözü verdi. Ama gittikten sonra bir daha aramadı. Hep onun yolunu gözlüyor. GATA'da iyileşip, şarkı söylemeyi çok istiyor "dedi. Baba Mehmet Kaya, son çare olarak Vali Hüseyin Aksoy'dan yardım istediklerini ve olumlu cevap aldıklarını söyledi.

Hüseyin KAÇAR