Badelli annelik!

Erkek şiddeti sosyeteye girdi! Bade İşçil işadamı eşi Malkoç Süalp'i şikayet etti. "Kocam bağırıp çağırıyor. Çocuğumu emzirmeme izin vermiyor" dedi. Kadınlar ise sosyal medyada isyan etti. "Hepimiz Bade'yiz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2015 Güncelleme 03 Temmuz 2015, 00:46
Badelli annelik!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en ünlü kadınlarındandı. Reyting rekorları kıran dizilerde rol aldı! Ancak bir anda yeni projelere değil nikah defterine imza attı. Fakat bu imza Bade İşçil'in hayatını kararttı! Kangren haline gelen koca şiddeti, Bade İşçil'in de kapısını çaldı. Bade İşçil, 2 yıl önce işadamı Malkoç Süalp ile tanıştı. İkili apar topar evlilik kararı aldı. Ve İşçil artık sosyetik dünyadaydı. Çiftin mutluluğu oğullarının dünyaya gelmesiyle katlandı. Ancak ünlü oyuncunun peri masalı gibi başlayan aşkı, yarım kaldı. Neden ise koca dayağıydı! Malkoç Süalp'in şiddetinden bunalan İşçil, boşanma kararı aldı. Mahkemeye verdiği dilekçe ise koca şiddetini kanıtladı. İşçil'in dilekçesinde şu ifadeler vardı:

'ÖFKESİNİ KONTROL EDEMEDİ'
"Her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor. Bağırıp çağırıyor, onur kırıcı davranışlarda bulunuyor. Düzelir umuduyla hep sessiz kaldım. Ancak düzelmedi. 8 aylık çocuğumun yanında bile öfkesini kontrol edemedi. 'Bu çocuğu kendi kurallarıma göre büyüteceğim, sen karışamazsın. Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın, dadı verecek. Çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula göndereceğim, artık göremeyeceksin' dedi. Psikolojik baskı uyguladı." İşçil'in bu ifadeleri dün sosyal medyayı çalkaladı. Yurt dışında eğitim gören ve iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Malkoç Süalp, büyük tepki çekti. Özellikle kadınlar, sosyal medyada Süalp'e öfke kustu. İşte "Hepimiz Bade'yiz" diyen kadınların tepkisi:

'O ADAMI HEMEN BOŞA...'
Sen git üniversite oku, biricik karını ez, geç, şiddet uygula! Yazıklar olsun!
Bir erkeğe bu kadar bağlanmak çok saçma! Arkandayız Bade!
Sevgili Bade İşçil, yazılıp çizilenlerin yarısı bile doğruysa; al çocuğu çık git arkana bakmadan.
Eğitimli insan bunu yaparsa, cahil ne yapmaz? Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın bu kadar eziliyorsa, duramayanın hali ne olur?
Allah'ını seversen bırak git yaa...
Bade İşçil'in arkasındayız...
Hep kadın ezilmek zorunda mı arkadaş?
Üniversite okuyorsun, dünyayı geziyorsun ama evde eşine nasıl davranman gerektiğini bilmiyorsun. Bade İşçil çok bile dayanmış. Bade hemen o adamı boşa ve uzaklaş. Hayat kısa kimsenin seni üzmeye hakkı yok, hayatı kendine zehir etme..
Gazetede çıkan haberleri duyunca çok üzüldüm. Nasıl bir baba ki 'Emzirme çocuğunu diyor' şaşkınım!
Yazık kızcağıza ya...
Bade'nin bu adamdan bir an önce boşanması gerekiyor.

DAVAYI GERİ ÇEKTİ!

Bade İşçil, kendisine sürekli şiddet uygulayan kocasının 6 ay boyunca evden uzaklaştırılmasını talep etti. Ancak ünlü işadamı özür diledi. Bunun üzerine ünlü oyuncu davadan vazgeçti.