İşte dehşet anları

Platonik aşık olduğu evli ve 2 çocuk annesi Rus asıllı meslektaşı Ludmilla Akkaya'yı vuran Avukat Mustafa Kemal Sümer 'in kanlı eylemini güvenlik kameraları saniye saniye kayıt altına aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 00:40
İşte dehşet anları

İÇİNDEKİLER

Antalya'da avukat Mustafa Kemal Sümer'in platonik olarak aşık olduğu meslektaşı Rus asıllı Ludmilla Akkaya'yı yaralama anlarının saniye saniye görüntüleri ortaya çıktı. Önceki gün kıskançlık krizine giren aşığı Sümer tarafından eşi ve çocuklarının önünde silahla boynundan ve göğsünden vurulan Rus avukat Ludmilla Akkaya'nın (34) tedavisi sürüyor.

KAMERALAR KAYITTA
Göğsündeki kurşun çıkartılan evli ve 2 çocuk annesi Ludmilla Akkaya'nın boynundaki kurşun riskli bölgede olduğu için henüz çıkartılamadı. Diyarbakır'da yakalanarak Antalya'ya getirilen Mustafa Kemal Sümer emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandı. Saldırı anı ise sitedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Ludmilla Akkaya sitenin bahçesinde eşi ve kızı ile birlikte yürüdüğü sırada Mustafa Kemal Sümer'in önlerini kesiyor. Platonik aşık ardından genç kadına saldırıp, yere düşürüyor.

ATEŞ EDEREK KAÇTI
Görüntülerin tam net olmayan kısmında ise saldırganın yaşanan arbedenin ardından silahını çıkarıp kadına ateş ediyor. Avukat Akkaya'yı yaralayan saldırgan daha sonra arkasından kimse gelmesin diye ateş ederek olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Erdoğan ÖZTÜRK