YazıkTIR bu insanlara

MİT TIR'ları hakkında iftira dolu haberlere imza atanlar yalanlarına dün de devam etti. Türkiye'nin Suriye'de ihtiyaç malzemesi gönderdiği insanlar ise, yardım TIR'larının durdurulmasıyla perişan oldu. Evlerini terk eden insanlara yine Türkiye kucak açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2015 Güncelleme 06 Haziran 2015, 02:37
YazıkTIR bu insanlara

İÇİNDEKİLER

Suriye'de yıllardır zor durumda yaşayan, önce Esad zulmü ardından IŞİD belası ile baş etmeye çalışan milyonlarca insana kayıtsız kalamayan Türkiye, önce sınırlarını açtı, yaklaşık 3 milyon Suriyeli'yi ölümden kurtardı. Evlerini terk edemeyenlere ise sürekli olarak yardım malzemeleri gitti.

NAMLULAR ÇEVRİLDİ

Ama Paralel Yapı önderliğindeki hain ittifak yardım TIR'larına operasyon yaparken, Cumhuriyet gazetesi ise bu TIR'larla terör örgütlerine silah gönderildiği iftirasını attı. Yeni Türkiye'nin temeline adeta dinamit yerleştirmeye çalışan bu kirli oyun, yardıma muhtaç yüz binlerce insanı ise hiç düşünmedi. İftiralarla durdurulan TIR'lardaki yardımlar kesilince, Suriye'de iyice perişan hale düştü. 4 yıldır dayanmalarına rağmen artık açlık ve yoksullukla baş edemeyip evlerini terk etmek zorunda kalan binlerce kişi dün yine Türkiye'ye sığındı. Türk askeri IŞİD tehdidine karşı namlularını Suriye tarafına çevirirken, daha önce milyonlarca insana kucak açtığı gibi dün gelen Suriyeliler de güvenli bir şekilde kamplara yerleştirildi. Evlerini terk etmek zorunda kalan bu insanları ilticaya muhtaç bırakan ise, Türkiye'yi kötülemek adına iftira dolu haberlere imza atan insafsız medya ve Paralel Yapı'nın aklını kiraya veren savcıasker müritleri oldu.