Çarpıcı masaj

Otel odasındaki masaj turiste pahalıya mal oldu. Masözler odadan çıkınca cüzdanını bulamayan turist çarpıldığını fark etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2015 Güncelleme 01 Haziran 2015, 00:00
Çarpıcı masaj

İÇİNDEKİLER

Antalya'nıN Alanya ilçesinde tatil yapan Finli turistin masaj keyfi kısa sürdü. Bir otelde tatil yapan Fin turist 34 yaşındaki Rami Risto Juhani, kaldığı odaya 2 kadın masöz çağırdı. Turistin talebi üzerine Özbek uyruklu otel personeli 2 masöz odaya gitti. Finli turist kadın masözlere uzun uzun masaj yaptırdı. İşleri biten kadınlar daha sonra odadan ayrıldı. Bir süre dinlendikten sonra Finli turist Rami Risto Juhani odadan çıkmak için hazırlanmaya başlayınca cep telefonu ile cüzdanını bir türlü bulmaadı. Juhani olayı önce otel görevlilerine iletti. Otele gelen polis ekipleri turistin son olarak nerede ve kiminle olduğunu sorunca turist odasında masaj yaptırdığını söyledi. İfadesi alınan Rami Risto Juhani, masöz kadınlardan şikayetçi oldu.

ÜZERLERİ ARANDI
Asayiş Büro Amirliğine bağlı hırsızlık ekipleri otelde masözlük yapan 24 yaşındaki Gavkhor S. ve 21 yaşındaki Mashkhura R.'yi gözaltına alarak sorguladı. Özbek masözlerin yapılan üst aramasında Finli turistin çalınan cep telefonu ve parası bulundu. Bulunan eşyalar Rami Risto Juhani'ye teslim edildi. Mahkemeye sevk edilen Özbek kadın masözler Gavkhor S. ile arkadaşı Mashkhura R. savcılık talimatıyla sınır dışı edilmek üzere Yabacılar Büro Amirliği'ne götürüldü.