Onursuzlar şehirde

Türk askerine mermi sıkan teröristin kardeşi Selahattin Demirtaş, 'Abim dağda onurunu koruyor' dedi. İşte o onursuzun teröristleri, havaalanının açılmasını protesto için Hakkari'yi ateşe verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2015 Güncelleme 27 Mayıs 2015, 01:51
Onursuzlar şehirde

İÇİNDEKİLER

Kandil'de sözde onurunu korumak için teröristlere eğitim veren ve Mehmetçiğe pusu kuranları alnından öpen HDP Eş Genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın abisi Nurettin Demirtaş, Hakkari için devredeydi... Batı'da barış mesajları veren Selahattin Demirtaş, terörist abisi için, "İnsanlık onurunu koruyor" demişti. İşte o terörist Demirtaş, Hakkari'ye yapılan havalimanını protesto etmek için teröristlerini Yüksekova'ya gönderdi. Önce esnafı silahla tehdit eden Demirtaş'ın teröristleri, daha sonra kentte birçok aracı ateşe verdi.
Yola barikat kurmak için hazırlık yaparken, polis müdahalesi karşısında taş ve molotof kokteyli atan teröristler, ara sokaklara kaçtı.

Tehdit nedeniyle kepenk kapatan esnaflarda biri, "Eğer bugün dükkanınızı açarsanız, bir daha kapısını açamazsınız. Seçimlerde de oyunuzu HDP'nin dışında kullanmaya yeltenmeniz, sizin ve ailenizin sonu olur" dediği aktardı.