Turplar Vadisi

13 yıldır sandığa gömülen Eski Türkiye'nin figüranları her yolu denedi, hep kaybetti. "Turpun büyüğü heybede! Cumhurbaşkanına idam" diyen kirli ittifak çaresiz kalınca baronlara koştu. Darbe bağımlıları bu kez "NATO göreve" çağrısı yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2015 Güncelleme 25 Mayıs 2015, 03:40
Turplar Vadisi

İÇİNDEKİLER

Baronlardan bağımsız, kendi ayakları üzerinde duran Yeni Türkiye önce yıllardır ülkeyi kukla gibi yönetenleri telaşlandırdı, ardından baronların Türkiye'deki maşaları harekete geçti. Yeni Türkiye'nin inşasını durdurmak için her yol denendi. Milli iradeyi susturamayanlar, e-muhtıralar ve darbe senaryoları tutmayınca yeni model darbeler denedi. Baronların desteklediği Gezi olayları, Pensilvanyalı maşanın tezgahladığı 17-25 Aralık darbe girişimleri de sonuç vermedi.

DHKP-C BİLE KOALİSYONDA

13 yıldır her seçim sandığa gömülse de seçmene hakaretler yağdıranlar, IMF'ye borcunu kapatan, kendi silahlarını, uçaklarını, tanklarını üreten, teknolojik atılımlar yapan Yeni Türkiye'nin önünü kesmek için topyekün savaş açtı. 7 Haziran'ı hedefleyen kirli ittifaka CHP, MHP, HDP, DHKP/C, Doğan Medyası, Paralel Yapı, TÜSİAD, Selahattin Demirtaş'ın PKK'daki ağabeyi Nurettin Demirtaş, Gezizekalılar, çakma sanatçılar da katıldı. MOSSAD, CIA, MI6, BND'nin beslediği bu kirli ittifak, büyük baronlar Rothschild ile Rockefeller'ların sahibi olduğu The Ecnonomist, Der Spiegel, NY Times, CNN, BBC gibi medya organları ile de desteklendi.

CÜMBÜR CEMAAT SALDIRI

Bir kez daha sandığa gömüleceğini anlayan ittifakın Türkiye'deki liderlerinden Aydın Doğan, gazetesi Hürriyet'ten "Yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanına idam" manşetiyle eski günleri yad etti. Fethullah Gülen'in paralel örgütü ise "Turpun büyüğü heybede" diyerek aba altından sopa göstermeye çalıştı. Terör örgütlerinden parti liderlerine, medya patronlarından iş adamlarına kadar, cümbür cemaat Yeni Türkiye'nin önünde durmaya çalışanlar yine de çaresiz kaldı. Eskiden "Ordu göreve" diyerek işlerine gelmeyen, her durumda halkına zulmedenler bu kez dışarıdaki efendilerine yalvardı.

Doğan ve Gülen, gazeteleri Hürriyet ve Zaman'ın referansıyla başkanlık sistemini engellemek için Yahudi gazetesi New York Times'da "NATO Erdoğan'ı durdursun" diye sipariş haber yazdırdı! "AK Parti'nin seçimleri kazanmasını sağlamak için yeni bir baskı oluşuyor. Siyasi süreç manipüle ediliyor. Erdoğan, doğruyu konuşanlara düşmanca davranıyor. ABD ve NATO, onu bu yoldan geri döndürmeli" ifadelerine ise büyük tepki geldi.