CHP klasiği

'Özgürlük' haykırışında bulunan CHP'liler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nu ziyaret etmesini bile kabul edemedi. Birçok CHP'li, Kocaoğlu'na hakaretler yağdırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2015 Güncelleme 14 Mayıs 2015, 01:49
CHP klasiği

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçen hafta sonu gittiği İzmir'deki temaslarında bir ilke imza attı. Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gitti ve Başkan Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Erdoğan, yaklaşık 20 dakika süren ziyaret sonunda Kocaoğlu'na plaket sunarken, Başkan da kendisine Saat Kulesi'nin gümüş bir biblosunu armağan etti. Stattaki sunum, makamdaki buluşma ve beraber çektirdiği fotoğraf nedeniyle CHP'liler, Kocaoğlu'na, sosyal medyada sert tepki gösterdi.

RAHATSIZ OLDULAR
Kocaoğlu'nun, Atatürk Stadı'ndaki, "Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve Hanımefendi'yi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum" ifadelerine tepki gösteren CHP'liler, Kocaoğlu'na ağır hakaretlerde bulundu. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, Facebook sayfasında, "Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten... O dört milyonun içinde ben yokum" diye yazdı. On binlerce CHP'li, "Özgürlük" diye bağırırken, Kocaoğlu'na ağır hakaretlerde bulundu.