Sütten çıkmış ak kaşık değilim

Aydın Doğan, Gezi Parkı olayları başladığı sırada Doğan Grubu'nun izlediği yayın politikasında dert yandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2015 Güncelleme 04 Mayıs 2015, 02:54
Sütten çıkmış ak kaşık değilim

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan, Gezi Parkı olayları başladığı sırada Doğan Grubu yayınlarından CNN Türk'te penguenlerle ilgili belgesel gösterilmesi konusunda ilk kez konuştu.

> Doğan, olayı şapşallık olarak niteledi. Görüşleri nedeniyle işsiz bırakılan gazetecileri için çekilen bir belgesele konuşan Doğan şunları söyledi: Penguen belgeseli tamamen bir şapşallık. Yani bir kasıt falan değil. Gece yarısından sonra otomatiğe bağlıyorlar. Sabah küçük kızım Begümhan "Ne yapıyorsunuz?" dedi.

> Meslek kazası oldu. 36 yıldır gazete sahipliği yapıyorum. Ne 28 Şubat döneminde, ne de bu siyasi iktidar döneminde hiçbir gazeteciyi baskıyla atmadım. Maalesef gazetelerde ve televizyonlarda ekonominin birinci yolu insan tasarrufundan geçiyor.

> Biz de epeyce arkadaşımızla istemeyerek yolları ayırdık. 36 yıldır hiç hata yapmadım demiyorum. Ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim. Ne hatalar yaptık. Gazetelerimde de ne hatalar vardır. Mutlaka...

> Vergi
cezası için hiçbir şart altında bana haklıdır dedirttiremezsiniz ama vergiyi de daha fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü ah çekeceğim, her şey dökülecek, onu yapmak istemiyorum. Beni bu vergi işinde fazla sıkıştırmayın.