Acun Ciner'i eledi!

Acun Ilıcalı, Survivor'ın ada konseyinde Ciner Grubu'na isyan etti. Ünlü televizyoncu "Habertürk, Bu Tarz Benim yarışması TV8'e transfer olduktan sonra hakkımızda karalama kampanyası başlattı" dedi ve ekledi: Ayıptır, çirkindir, suçtur

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2015 Güncelleme 31 Mart 2015, 02:42
Acun Ciner’i eledi!

İÇİNDEKİLER

Televizyon dahisi olarak anılan Acun Ilıcalı, muhabirlikten medya patronluğuna yükseldi. Satın aldığı TV8 kanalına, Show TV'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programını transfer etti. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği program, TV8'e transfer olduktan sonra "İşte Benim Stilim" adıyla yayın hayatını sürdürdü. Bu transferin ardından Ciner Grubu'nun Ilıca'yı hedef aldığı iddia edildi. Ünlü televizyoncu Ilıcalı ise yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği "Survivor All Star" programında, sorunlu transfer süreciyle ilgili Habertürk'ün sahibi olan Turgay Ciner'e ateş püskürdü.

'YARGIYA BAŞVURDUK'
Ilıcalı, konsey oylamasına geçmeden önce Habertürk'ün TV8 programları ve kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını belirterek şunları söyledi: "Son zamanlarda TV8 ve TV8 programları hakkında bir medya grubu asılsız yayınlar yapıyor. 'Bu Tarz Benim' yarışması Show TV'den TV8'e transfer oldu. Transferden hemen sonra, Habertürk gazetesi her hafta bizimle ilgili yalanlarla dolu haberler yapmaya başladı. Bu konuda yargıya başvurup, birinci sayfadan tekzip yayınlattık. Ben şimdi Ciner Medya Grubu'na bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyorum. Başlattığınız karalama kampanyası tek kelimeyle trajikomik. Asılsız haberler yaparak aklınızca bizi yıldırma kampanyası başlattınız. Gazetenizi kendi menfaatiniz için, başkalarını karalamak için kullanıyorsunuz. Bu ayıptır, çirkindir, suçtur. Yapacağınız her haber için yasal haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz."