'Oylarımız yüzde 48-52 bandında'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2015 Güncelleme 05 Mart 2015, 01:09
’Oylarımız yüzde 48-52 bandında’

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünya finans sektörünün kalbi olan New York'ta en büyük yatırımcılar ile bir araya geldi ve 7 Haziran seçimlerinde iktidarın değişmeyeceği mesajını verdi. Davutoğlu, AK Parti'nin oylarının yüzde 48-52 bandında olduğunu söyledi.

EN YAKINI YÜZDE 22-25: Bizim 7 Haziran'da seçimlerimiz var. Bizim alacağımız oy anketlere göre yüzde 48-52 arasında değişirken en yakın takipçimiz muhalefet partisinin oyları yüzde 22-25'lerde.

İSTİKRAR MESAJI: Türkiye'deki siyasi istikrar konusunda kimsenin endişesi olmasın ve zaten yok. Bugün mali pozisyonumuz, çok sağlam bir kamu maliyesi bilançomuz var... Bütçe yönetimi açısından hiçbir sıkıntı yok.

TARİHİ DÖNÜM NOKTASI: Geçen cumartesi tarihi bir gündü Türkiye için. Terör faaliyetlerinin durması ile ilgili önemli adımlar atıldı. Terör faaliyetleri Türk ekonomisine son 30 yıldır çok büyük bir zarar verdi ve silah bırakma çağrısı yapıldı. Türkiye'deki tüm terörist gruplar için... PKK silah bırakacak bu tip faaliyete devam etmeyecek bu tarihsel bir dönüm noktasıdır.

Zübeyde YALÇIN/SABAH