Paralar bitti fuhuşa devam

2 Gürcü kadın tatil için geldikleri Antalya'da paraları bitince fuhuş yapmaya başladı. Ancak tatilci kadınlar polise fena çarpıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2015 Güncelleme 03 Mart 2015, 00:00
Paralar bitti fuhuşa devam

İÇİNDEKİLER

Gürcistan'dan tatil yapmak için Türkiye'ye gelen iki kadın, paraları bitince kısa yoldan kazanmanın derdine düştü. Antalya'da kalan kadınlar ülkelerine dönüş parası kalmayınca çareyi fuhuş yapmakta buldular. Antalya'da tanıştıkları Arif H. ve Hatice D. ile birlikte Adana'ya gittiler. Hatice D. ile Arif H., kadınlara Türkiye'de çok para kazanmak istiyorlarsa fuhuş yapmaları gerektiğini söyledi. Teklifi kabul eden Gürcistanlı kadınlar fuhuş yapmaya başladı. Günlük 300-400 lira kazanan kadınlar, paranın yüzde 80'nini Arif H. ve Hatice D'ye vermeye başladı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bu durumu bir ihbar üzerine öğrendi. Polis, telefonla müşteri gibi davranarak kadın istediğini söyledi.

SERİ NUMARA
Bunun üzerine polise bir otelin adres verildi. Polis otelde kadınları beklemeye başladı. Ardından Gürcistanlı kadınlar ve Arif H. ile Hatice D. geldi. Polis, seri numaraları alınmış paraları aracılara verdi. Bir süre sonra da polis olduğunu söyleyip 4 kişiyi gözaltına aldı. Gürcistanlı kadınlar sınır dışı edililirken 2 kadın satıcısı ise fuhuş yaptırmaktan adliyeye sevk edildi.