Kebap izin

Doktor ve hemşire yoğun bakımda kebap keyfi yaptı. Skandal ikili, rezalet ortaya çıkınca 'Pişmanız' diyerek izne ayrıldı. Hastaneye tepkiler ise çığ gibi büyüdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2015 Güncelleme 16 Ocak 2015, 00:00
Kebap izin

İÇİNDEKİLER

Elazığ'da yoğun bakımda kebap ziyafeti yapan sağlık görevlileri ortadan kayboldu. Türkiye, önceki gün Özel Elazığ Hayat Hastanesi'nden gelen haberle yıkıldı. Dr. Oğuz Akbaba ile hemşire Gündem Danışman, hastanenin en hijyenik olması gereken yoğun bakım ünitesinde kebap keyfi yaptı. Kendine gelmeye çalışan hasta, karşılaştığı manzara karşısında kendinden geçti! İnsan hayatını hiçe sayan sağlık görevlileri ise objektiflere poz vererek rezaleti belgeledi.

SAĞLIKÇILAR İSYAN ETTİ
Skandal, hemşirenin fotoğrafları sosyal medyadan paylaşmasıyla patlak verdi. Sağlık Bakanlığı, soruşturma başlattı. Olayın ardından gözler skandalın kahramanlarına çevrildi. Dr. Akbaba ile Danışman, dün hastaneye gitmedi. "Kebapçı personelin", rezaletin ardından izne ayrıldığı öğrenildi. Hastalara değil, keyfine bakan 2 personelin, "Yaptığımızdan çok pişmanız" dedikleri öğrenildi. Sağlık çalışanları ise ikilinin mesleğe kara leke sürdüğünü belirterek tepkilerini dile getirdi.

KOYUN CAN, KASAP ET DERDİNDE
Yoğun bakımdaki kebap rezaleti, vatandaşın gündeminden düşmedi. Skandal, sosyal medyada en çok konuşulan konuların başına yerleşti:

Gülsek mi, ağlasak mı?
Kasap et, koyun can derdinde!
Kendimizi kimlere emanet ediyoruz.
Yazıklar olsun. n Hastaları böyle yiyorlar!
Hastane 'etiğine' bak.
Bugün kebapçıya değil, yoğun bakıma et yemeğe gidelim.
Kebap koması!

Mevlüt YÜKSEL