Kara Kaş!

Sağanak yağış Antalya'yı vurdu. Dereler taştı, evleri su bastı. Kaş'ta park halindeki araçlar, sel sularının taşıdığı molozların altında kaldı. Vatandaş kan ağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2015 Güncelleme 15 Ocak 2015, 00:00
Kara Kaş!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi etkisi altında alan yağış, Antalya'da hayatı olumsuz etkiledi. Kaş İlçesi'nde önceki akşam başlayan sağanak, aralıksız devam etti. Sabaha karşı şiddetini artıran yağmur nedeniyle kent merkezi yakınındaki Gendive Deresi taştı. Sel suları ilçe girişindeki yola ait istinat duvarının bir bölümünü yıktı. Çok sayıda ev ise sular altında kaldı. Çamur deryasına dönen evlerde eşyalar kullanılamaz hale geldi. Park halindeki araçlar ise selin getirdiği moloz yığınlarının altında kaldı. Araçlarda büyük maddi hasar oluştu.

YETKİLİLERDEN ÇIĞ UYARISI
Belediye ekipleri caddelerde moloz yığınlarını kaldırmak için çalışmaya başladı. Yağmurda evi zarar gören Hakan Aydınkaptan, "Sabaha karşı sel sesiyle uyandık. Evin içine taşlar girmeye başladı. Kendimizi yatak odasından parka attık. Parkta da istinat duvarı çöktü. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" dedi. Öte yandan Meteoroloji, bugünden itibaren doğu bölgelerinde etkili olan kar yağışına dikkat çekerek çığ uyarısı yaptı.