Gülen okullarında CIA ajanları öğretmenlik yapıyordu

Gazeteci yazar Latif Erdoğan A Haber'de yayınlanan Deşifre programında Gülen örgütüyle ilgili bomba açıklamalarda bulundu...

Giriş Tarihi 26 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 27 Aralık 2014, 01:36
Gülen okullarında CIA ajanları öğretmenlik yapıyordu

İÇİNDEKİLER

LATİF ERDOĞAN: ''RUSYA'DA GÜLEN OKULLARINA CIA AJANLARINI YERLEŞTİRDİ''

Bu yapı o kadar çok kendini Amerika güdümüne entegre etmiş ki, meselenin teorik plandaki alternatifine bile tahammül edemiyorlar.

Temas şu; bilhassa Türki dünyalarda o gün yeni açılan Rusya'dan sonra, Amerika Rusya'ya giremiyordu doğrudan doğruya Türki dünyalara giremiyordu. Öğretmen sıfatıyla bu okullara yerleştiler. Bu okullarda CIA ajansı olarak görev yaptılar aslında. Ama bunu hem o okul idarecileri biliyordu, hem de yapanlar biliyordu. Bu mevzuda da daha sonra yapılan gelişmelerde çok net bir şekilde gidilen yerlerde Amerika büyükelçileriyle doğrudan temas kurulması, ve onlara 'emrinizdeyiz' denmesi emir haline getirildi.



GÜLEN DARBELERİ BİZE ÖNCEDEN HABER VERİRDİ
Gülen işin başından beri bir din adamı kisvesiyle o sınırlarda hareket etmedi zaten. Düşünebiliyor musunuz, 1970 ihtilalini Süleyman Demirel'e haber veren bir insan. 71 Muhtırası'nı öncesinden haber veriyor. Başbakan'a haber veriyor. Kendi söylüyor bunu. 'Bir yerden duydum' diyor, o bir yer neresiyse. 80 ihtilalini 6 ay önceden haber verdi, bana söyledi 'Bu böyle gitmeyecek, bir darbe olacak' diye. Ben o zaman kerametine verdim.



CIA AJANLARI GÜLEN'İN OKULUNDA ÖĞRETMENLİK YAPTI
Gülen örgütünün yurtdışındaki yapılanmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Erdoğan, "Yurt dışında Gülen okullarında CIA ajanları öğretmen olarak çalıştı.Bu sizin emrinizdeyiz demek içindi" dedi

GÜLEN'İN ZEKASI VASAT DÜZEYDE
Latif Erdoğan, "Gülen'in zekası vasat düzeydedir ancak hafızası çok güçlüdür" dedi.