Oyun isteği gönder(me)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2014 Güncelleme 25 Aralık 2014, 00:06
Oyun isteği gönderme

İÇİNDEKİLER

Facebook hesabınızı kapatmanıza bile vesile olabilecek insanlardır.
Facebook'un esas amacını kavrayamamış kişilerdir, gerçi artık Facebook'un gerçek amacı ne o da belli değil. Neyse oyun oynayacaksan bunun için binlerce oyun sitesi var, git orada oyna. Bildiğim kadarıyla artı puan toplamanız için millete oyun isteği gönderip hem yorulmuyor hem de kendi halindeki milleti rahatsız etmiyorsunuz.
Adam bir kere selam vermez ama her gün 10 öğün hiç usanmadan oyun isteği gönderiyor. Ya kardeşim yiyip, içip, ihtiyaçlarını gidermiyor musun? Yakanızdan düşmeyen insan topluluğu haline gelirler.
Başlarda aslında o kadar da kötü değildi bu meksika dalgası.
Gerek insanları kırmadan zaman zaman zorluk yaşıyor olmam gerekse komşunun tabağı boş gönderilmez anlayışım yüzünden hiç oynamadığım oyunlardaki tüm istekleri kabul ediyordum.
Facebook'ta oyun oynayanlar örgütü mü kurdular nasıl haber ettiler birbirlerine bilemiyorum ama hepsi zaafımı öğrendi.
Ortalama bir kişiye gönderilern istek sayısının 3 katı kadar istek alıyorum artık. Allah kimsenin zaafını bu yolla terbiye etmesin!
Aynı zamanda Facebook'un en istekli insan modelidir. Ya abi gönderiyorsun kabul etmiyorum, gönderiyorsun kabul etmiyorum. yeter, kabul etmediğimi gör de vazgeç şu sevdadan..!

Hayvan
Temel arkadaşına hakaret ettiği için yargılanıyormuş.
Mahkemede kendisini savunmuş:
- Yok hakim bey, ben kendusuna sadece hayvan dedim.
- İyi ya, hayvan demek hakaret değil mi?
- Ne demek hakim bey... Yanlış anlaşılıyı... İnsan kurnaz bir dilkidur.
Kurnazlıkta ileri gidersa gurttur, pek cesur ve heybetli olursa aslan, uysal olursa kuzi, korkak olursa davşan, inatçi olursa eşşek, güzel sesli olursa bülbül... Velhasili kelam, hakim bey, insan hiçbir zaman hayvanluktan kurtulamaz!..

Arkadaş
Evli çift mutlu mesut hayatlarını devam ettirmekteyken kadın bir gece eve gelmez. Sabah olur eve döner ve kocası "Dün gece neden eve gelmedin" diye sorar. Kadınsa "Bir kız arkadaşımda kaldım" diye cevap verir. Bunun üzerine adam gizlice karısının 20 kız arkadaşını sırayla arar ve "Dün gece eşim sende mi kaldı?" diye sorar. 20'si de "Hayır bende değildi" cevabını verir. Ardından gün gelir, adam bir gece eve gelmez.
Sabah döndüğünde karısı sorar dün gece niye gelmedin diye. Adam "Arkadaşımda kaldım" der ve kadın kocasının 20 erkek arkadaşını aramaya başlar ve 20'si de "Evet dün gece bende kaldı" der.