Noel Partisi!

Partisi! İşçi maaşlarını ödemeyen CHP'li belediyeler, Noel kutlamalarına milyonlarca dolar harcadı. Özellikle Kadıköy ve Beşiktaş belediyeleri, bu konuda öncü oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2014 Güncelleme 25 Aralık 2014, 02:08
Noel Partisi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Belediyesi'nde çalışan işçiler, maaşlarının ödenmemesi nedeniyle grev üstüne grev yaptı. Ancak bu Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın umrunda olmadı. Yakınlarına belediyenin gelirlerinin iyi olmadığını ve bu gibi durumların yaşanabileceğini söyledi. Fakat Mustafa Sarıgül döneminde milyonlarca dolar zarar eden Şişli Belediyesi'ni örnek alan Hazinedar, Beşiktaş'ı Noel için hazırladı. "Para benim belediyemin. İstediğim organizasyona harcarım. Kendi fotoğraflarımla billboardları da doldururum" diyerek, Beşiktaş'ın gecesini aydınlattı. Beşiktaş yapar da Kadıköy geri durur mu? Asla... Kadıköy Belediyesi, başta tarihi Kadıköy Çarşı olmak üzere Altıyol Boğa, Bahariye Caddesi, Bağdat Caddesi ve Kadıköy sokaklarını yılbaşı için süsledi. Noel Baba'yı ilçenin birçok bölgesine getiren Kadıköy Belediyesi, milyonlarca doları sokağa döktü. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, mutlu bir ilçe için bu çalışmaları yaptıklarını söyledi. Sosyal medyada on binlerce kişi, bu iki belediyeye sert tepki gösterdi. İşte o yorumlar:
Beşiktaş Belediyesi'nde görev yaptım. Maaşımı alamadım işten ayrıldım. Yazıklar olsun.
Murat Hazinedar kendini pop yıldızı sanıyor. Bilboardlarda seni istemiyoruz.
Her önemli günde Murat Hazinedar'ı görüyoruz. Bilboardlar babanın malı mı!
İşçilerine maaş ödemesi yapma, Beşiktaş merkez kokudan geçilmesin. Sen paraları ışıklara dağıt.
Mustafa Sarıgül'ün adamları, ışın kılıcı modunda. Sarıgül, 500 milyon dolar borç bıraktı.
Hayri İnönü tam bir halk adamı. Parayı mafyalara yedirmedi.
Sokaklara led asmakla elit olunmaz. CHP hala bunu öğrenemedi.

CHP KLASİĞİ
CHP Parti Meclisi'nde önceki gün yapılan yönetmelik değişikliğiyle genel seçimlerde adayların belirlenmesi konusunda genel merkeze tüzükte belirtilen kontenjanın üzerinde aday belirleme yetkisi verilmesinin önü açıldı. Değişiklikle yüzde 15 olan genel merkezin kontenjanı yüzde 20'ye çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun en az 115 adayı belirleyeceği belirtildi.