Cumhuriyet Halk Mafyası

CHP'deki Şişli savaşları kızıştı. Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü, Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini açıkladı. Başkan, karısını doğruladı. Karşı taraf ise iddiaları yalanladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2014 Güncelleme 19 Aralık 2014, 01:49
Cumhuriyet Halk Mafyası

İÇİNDEKİLER

TAKVİM'in günler öncesinden yazdığı "Şişli krizi" mafyaya bulaştı. CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile halefi olan Mustafa Sarıgül arasındaki kriz, "ölüm" tehditlerine ulaştı. İnönü'nün eşi Doç. Nazlı İnönü, Sarıgül'ü kendilerini tehdit etmekle suçladı. Krizin, eşi Hayri İnönü'nün yardımcısı olan Emir Sarıgül'ün yetkilerini elinden almasıyla başladığını açıkladı.

750 BİN DOLARA ADAM TUTMUŞ

İşte Nazlı İnönü'nün açıklamaları: "Hayri, Emir Sarıgül'ün bazı görevlerini aldı.10-12 müdürün görevini değiştirdi. Kıyamet, görev değişiklikleri yüzünden koptu. Hayri, değişikliklerin yapıldığı 4 Kasım'da Ankara'ya gitti. O gün Mustafa Sarıgül eşimi aramış. Hayri, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü'nün yanındaydı. Telefonu açmayınca Özel Kalem'in cep telefonundan arayıp Hayri'yi istemiş. Ağza alınmayacak küfürler etmiş. Eşim ayrıca geçen ay belediyede bazı değişiklikler yapmıştı. Değişikliklerde tehdit etmiş ve oğullarımıza New York'ta 750 bin dolara mafyadan adam tuttuğunu söylemiş. Onun üzerine eşim apar topar ABD'ye gitti, çocukları bilgilendirmek amacıyla. Ve beni kaçıracağını da ima etmiş, 'Nazlı Hoca'yı aldırıyorum şimdi' demiş..." Nazlı İnönü'nün bu açıklamaları, Şişli'de çekilen fotoğrafları kanıtladı. İnönü'nün Emir Sarıgül tarafından yeni binaya alınmadığı, eski binada yalnız bırakılan İnönü'nün 11 koruma ile gezdiği fotoğraflara yansıdı. Sessizliğini bozan Başkan İnönü ise "Eşimin anlattıkları doğru" dedi. Gözlerin çevrildiği Sarıgül ise "Hepsi iftira" demekle yetindi.



JET YANIT: ÇİRKİN İFTİRA

Nazlı İnönü'nün açıklamalarına Mustafa Sarıgül'den jet yanıt geldi. Sarıgül ididaları çirkin iftira olarak değerlendirdi ve ekledi: "Hayri İnönü, belediye başkanı olduğum son beş yıl boyunca Şişli Belediye Meclisi'nde meclis üyesi olarak görev yaptı. Büyük bir vefasızlıkla karşı karşıyayız. Onca yıllık siyasi emeğimin ve onurumun bu şekilde çiğnenmek istenmesine asla izin vermeyeceğim."