"Karaca'nın avukatı benden hizmet adına 10 milyon dolar istedi"

Pensilvanya'daki örgüt lideri Fethullah Gülen tarafından talimat verilerek işadamlarına ve siyasetçilere şantaj ve tehditle kendileri biat ettirmek isteyen örgütün bir skandalı daha ortaya çıktı. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk,Hidayet Karaca'nın avukatı Yusuf Danyal'ın kendisinden 17-25 Aralık darbe operasyonu savcılarından Muammer Akkaş'ın yanında hizmet adına 10 milyon dolar istediğini ve tehdit ettiğini belirtti...

Giriş Tarihi 18 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 18 Aralık 2014, 19:21
Karaca’nın avukatı benden hizmet adına 10 milyon dolar istedi

İÇİNDEKİLER

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk paralel yapıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öztürk 14 Aralık'ta gerçekleştirilen paralel yapı operasyonunda "Silahlı terör örgütüne üye olmak", "cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" ve "iftira " suçlerını işlediği gerekçesi ile tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edilen Hidayet Karaca'nın avukatı Yusuf Danyal hakkında önemli iddialarda bulundu.

"HİZMET ADINA 10 MİLYON DOLAR VERMEZSEN İŞİN ZOR"
Galip Öztürk Yusuf Danyal'ın 17-25 Aralık darbe operasyonun savcılarından Muammer Akkaş'ın yanında kendisinden 10 milyon dolar istediğini iddia etti. Twitter adresinden açıklama yapan Öztürk, Danyal'ın kendisini tehdit ettiğini de söyledi. Öztürk'ün attığı tweetler şöyle: