Bir tokat daha

Dış güçlerin Türk maşalarına Cumhurbaşkanlığı Sarayı konusunda bir darbe daha... ATO Başkanı Salih Bezci, "Malzemeleri biz onayladık, fiyatta abartı yok" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2014 Güncelleme 14 Aralık 2014, 01:59
Bir tokat daha

İÇİNDEKİLER

Türk düşmanı Yahudi baronların algı operasyonuna, Türkiye'de yaşayan ve Türk pasaportu taşımalarına rağmen, kendilerini Tel Aviv'e yakın hissedenlere bir 'Saray' darbesi daha geldi.

BARONLARIN ADAMLARI ŞOKTA

Önceki gün Anayasa Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisine yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili bireysel başvuruları, kişi yönünden yetkisizlik gerekçesiyle kabul edilemez buldu ve Saray'ın yasalara uygun olduğunu açıkladı. Dün de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kullanılan malzemeleri onaylayan Ankara Ticaret Odası, maliyetine ilişkin algı operasyonuna noktayı koydu. ATO Başkanı Salih Bezci, "Bayındırlık rayiçleri dışındaki fiyatların hepsi bize geldi. Kesinlikle yüksek bir fiyat söz konusu değil. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyeti yaklaşık 650 milyon dolar. Dolaşma fırsatı buldum şatafat söz konusu değil, gelecek yüzyılı düşünerek bakmak lazım" diye konuştu.

HAZAL ATEŞ