İbrahim Haklıses

Dünya kendi işini bıraktı. Ankara'da yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na merak sardı! İbrahim Tatlıses ise onlara kapak olacak bir açıklama yaptı: Efendiler ben kendimi bildim bileli Amerika'nın Beyaz Sarayı vardı, ne yani onların Beyaz Sarayı varsa bizim de 'Ak Saray'ımız var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2014 Güncelleme 06 Aralık 2014, 01:27
İbrahim Haklıses

İÇİNDEKİLER

Türkiye 10 Ağustos 2014'teki seçimle tarihe geçti. İlk kez bir halk kendi cumhurbaşkanını belirledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Ancak bunu hazmedemeyen küresel kaos lobisi, Ankara'da yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden yine sahneye çıktı. Önce Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yapıldığı arsanın ağaçları, ardından odaları hatta bardakları sayılıp kaos çığlıkları atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Burası Milletimin Sarayı" deyip kaos lobisini susturdu. İşte Erdoğan'a bu konuda önemli bir isimden destek geldi. İbrahim Tatlıses, "AK Saray" eleştirilerine tepki gösterdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden şu mesajı verdi:

HÜLYA AVŞAR'DAN SONRA İMPARATOR

"Sanki Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmadı gibi bir algı oluşturdunuz. Bu ne Allah aşkına! Efendiler ben kendimi bildim bileli Amerika'nın Beyaz Sarayı vardı, ne yani onların Beyaz Sarayı varsa bizim de 'Ak Saray'ımız var." Öte yandan benzer bir açıklama da önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen sanatçı Hülya Avşar'dan gelmişti. Avşar, yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin "Ben çok ihtişamlı görmedim. Doğrusunu söylemek gerekirse benim evim daha şaşaalı" demişti.