Dost kurşunu

46 yaşındaki M.S.S, aynı fabrikada çalıştığı M.D. ile tartıştı. Sinirlerine hakim olamayan yaşlı adam, pompalı tüfekle arkadaşını kafasından vurarak öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2014 Güncelleme 28 Kasım 2014, 01:24
Dost kurşunu

İÇİNDEKİLER

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşayan M.S.S (46) ile arkadaşı M.D. (56) yıllardır aynı fabrikada çalışıyorlardı. İki adam aynı yerde kalıp aynı yemeği yiyordu. Birbirlerinin yol arkadaşı olmuşlardı. Önceki gün ise ikili akşam yemeklerini yedikten sonra kaldıkları konteynerde oturmaya başladı. Bir süre muhabbet eden M.S.S. ile M.D. tartışmaya başladı. Çıkan arbedede önce yumruklar konuştu!

"KENDİMİ KAYBETTİM"

Ancak sinirlerine hakim olamayan M.S.S, yatağın altında olan pompalı tüfeğini aldı. Namluyu arkadaşı M.D.'ye doğrultarak tetiğe bastı. Kafasından ve göğsünden vurulan talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti. M.S.S. ise jandarmayı arayıp arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Olay yerine giden ekipler, konteynerde inceleme yaptı. Cenaze otopsi için Adli Tıp'a gönderildi. Teslim olan M.S.S. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaşlı adamın ifadesinde, "Yıllardır aynı konteyneri aynı yemeği paylaşırdık. Bir anda kendimi kaybettim. Pişmanım" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.