Sinekkaydıspor

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın ses getiren sakal sözleri futbolcularını korkuttu. Başkanın yasağına uyan futbolcuların hepsi sahaya tıraşlı çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2014 Güncelleme 24 Kasım 2014, 01:07
Sinekkaydıspor

İÇİNDEKİLER

Spor camiasında geçtiğimiz hafataya İlhan Cavcav'ın sakal açıklamaları damgasını vurdu. "Burası İmam Hatip mi? Böyle sakalla dolaşıyorlar" diyen Gençlerbirliği Başkanı Cavcav'ın sakallı futbolcularla ilgili sözleri Türkiye ve uluslararası basında geniş yankı uyandırdı. İlhan Cavcav'ın sözlerinin ardından dün tüm gözler Gençlerbirliği-Karabükspor karşılaşmasına çevrildi. Herkes futbolcuların sakallarını kesip kesmeyeceğini merak ediyordu. Sahaya çıkan Gençlerbirliği oyuncularının yasağa uyduğu görüldü. Daha önce sakallı olduğunu bilinen oyuncuların tamamı Karabükspor maçına tıraşlı olarak çıktı.

YEDEKLER DE TIRAŞ OLUP ÇIKTI

Karabükspor karşılaşmasına kadar futbolculardan Sedat Bayrak, Hakan Aslantaş, Uğur Çiftçi, Nizamettin Çalışkan, Tomic, Artun Akçakın, Doğa Kaya, İrfan Can Kahveci ve Gosso sakal bırakıyordu. Dün sahaya ilk 11'de yer alan Hakan Aslantaş, Doğa Kaya, Nemenja Tomic ve İrfan Can'ın sakallarını kestiği dikkatlerden kaçmadı. Yedek kulübesinde yer alan Sedat ve Artun'un da tıraş olduğu görüldü. Sakallı oyunculardan sakat olan Gosso ise takımdaki yerini alamadı. Sinekkaydı Gençlerbirliği rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

DESTEK Mİ KORKU MU?


Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Burası İmam Hatip mi" diyerek sakallı çıkan futbolculara 25 bin TL, sakalını kesmemekte direnenlere ise kadro dışı bırakma cezası verileceğini açıklamıştı. Gelen tepkiler üzerine geri adım atan Cavcav "Ben imam hatip dememiştim. Haddimi aşan açıklamalar oldu. Oyuncuların özgürlüğüne karışamam" diye özür dilemişti. Özüre rağmen oyuncuların sakal kesmesi ise dikkat çekti.