NATO kafası

Eski BBC çalışanı İngiliz gazeteci Toy Gosling Yaz Boz programnı a konuştu: IŞİD NATO güçleri tarafından bilinçli olarak yaratıldı. Bu örgütü MI6 ve CIA büyüttü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2014 Güncelleme 24 Kasım 2014, 01:22
NATO kafası

İÇİNDEKİLER

İngiliz Devlet Televizyonu BBC'nin eski çalışanı Toy Gosling, Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve Bekir Hazar'ın sunduğu aHaber'deki Yaz Boz programına çok önemli açıklamalar yaptı. Terör örgütü IŞİD'den İngiltere'nin planlarına, Masonlar'dan NATO'ya kadar her şeyi açıkladı. İşte o açıklamalar: Herkesin iddia ettiği gibi IŞİD durup dururken ortaya çıkmadı. Bu canavarın oluşmasında batı güçleri sorumluluk sahibidir. Bunun yaratılış amacı ise batı güçlerine kabullenme konusunda direniş gösteren pek çok Orta Doğulu'ya kurtarıcı rolü oynamak için ortaya bir canavar sürmektir. IŞİD, NATO güçleri tarafından bilinçli olarak yaratılmıştır. IŞİD Kaddafi ve Esad ile savaşmak için kullanılan eski bir organizasyonun yeni adıdır. Ayrıca bu örgüt aslında balçanağı işlevi görmekte. Bu terim istihbarat birimleri tarafından kullanılır.

AMAÇ İSRAİL'İ GENİŞLETMEK

Öncelikle, IŞİD'i oluşturanlar sadece Amerika, Birleşik Krallık ve İsrail değil. Orta Doğu'da istenen, gayet açıktır ki, İsrail'in genişlemesidir. İnsanlar bu örgütleri televizyondan izlerken tamamen kendiliğinden sokağa çıkıyor gibi görebilir. Ancak bunlar ABD Gizli Servisi CIA ile İngiliz Gizli Servisi MI6'dan gelen paralarla beslenirler. Bence MI6'nın Türkiye'deki varlığı çok güçlü olmalı. Ben bir Türk yetkilisi olsaydım İngiliz askeri ataşesinin kim olduğunu merak ederdim. Neler yaptıklarını yakından takip ederdim. Çünkü Türkiye NATO üyesi olarak ve İslam ülkesi olarak ilginç bir perspektifte. Son zamanlarda NATO'nun yaptığı şey İslam inancını yıkmak. Sadece İslam petrolünü ele geçirmek için değil ayrıca dünyadaki İslam halklarının ahlaki değerlerini de yıkmak. İngiltere Monarşisi'ne gelecek olursak, onların İsrail ve Siyonist destekçisi olduğu açık olarak ortadadır.

KRALİÇE İZİN İSTER

Londra oldukça garip bir kurumdur aslında. Rothschild ailesi, Birleşik Krallık'ta yüzyıllardır çok ciddi bir nüfuza sahiptir. Mesela, Kraliçe, Londra'ya girerken izin istemek durumundadır. Rockafeller ve Rotshcild aileleri birlikte ilerliyorlar. Rothschilder Rockafellerler'den daha eski. Çünkü Rotshchildler Avrupa Bankacılığı ile birlikte büyüdüler. Hür Masonlar da İngiltere'de etkilidir. İngiltere'de pek çok polis Hür Masonlar'a katılır. Bu nedenle Hür Masonlar "ünlü" suçluları korur!