Ekrem Dumanlı kendini dövdürecek!

Twitter’da yaptığı önemli açıklamalar ve deşifrelerle adını duyuran Kuşçubaşı Eşref, korumalaları ile birlikte Akit Gazetesi muhabiri Mehmet Özmen’e saldıran Ekrem Dumanlı hakkında ilginç bir iddiada bulundu. Dumanlı'nın Gülen hareketi içinde sarsılan itibarını korumak kendini dövdüreceğini iddia etmesi Twitter'da gündem oldu.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2014, 00:00 Güncelleme 20 Kasım 2014, 15:49
Ekrem Dumanlı kendini dövdürecek!

İÇİNDEKİLER

Twitter'da yaptığı önemli açıklamalar ve deşifrelerle adını duyuran Kuşçubaşı Eşref bu kez Ekrem Dumanlı hakkında önemli yorumlarda bulundu. Korumalaları ile birlikte Akit Gazetesi muhabiri Mehmet Özmen'e saldıran Ekrem Dumanlı'nın Gülen hareketi içinde sarsılan itibarını korumak için plan kurduğu iddia edildi. Ekrem Dumanlı'nın kendini dövdüreceğini iddia eden Kuşçubaşı Eşref, bu saldırının da AK Parti iktidarına ve bazı gazetelerin üzerine yıkılacağının altını çizdi

İŞTE KUŞÇUBAŞI EŞREF'İN GÜN BOYU TARTIŞILAN O YORUMLARI
Bugün size Mecidiyeköy'de yaşanan tam bir Yahudi mantığı ile hazırlanan bir Gülen Örgütü planından bahsedeceğiz.









KUŞCUBAŞI EŞREF'İN DOĞRULAYAN GELİŞME
Kuşcubaşı Eşref'i doğrulayan gelişme ise Ekrem Dumanlı'nun bugün paralel televizyon kanalı Bugün TV'de ettiği sözlerdi. "Muhabire saldıran Dumanlı" imajını yok etmek için Dumanlı, "Beni hedef gösteriyorlar başımıza birşey gelirse Sabah yöneticileri katildir" anlamında sözler sarfetti.