Kemal Bey yerlerde

Antalya Gazipaşa CHP İlçe Teşkilatı'nın 'Cumhuriyet Yemeği'nde, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı yere kondu. Eski başkan Baykal da, bunu görmezden gelip kürsüye çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2014 Güncelleme 31 Ekim 2014, 02:08
Kemal Bey yerlerde

İÇİNDEKİLER

Ana muhalefet partisi CHP, yine parti içi bir skandala ev sahipliği yaptı. Antalya Gazipaşa CHP İlçe Teşkilatı, 29 Ekim akşamı 'Cumhuriyet Yemeği' organize etti. Onur konuğu olarak da CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal davet edildi. Buraya kadar bir tuhaflık yok. Ancak Baykal'ın konuşma yapması için kürsüye davet edilmesiyle, skandal gözler önüne serildi. Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının kürsüye dayalı olarak yere konulması, dün sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan ve Arif Bulut, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Bülent Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, Gazipaşa Belediyesi eski başkanı Cemburak Özgenç, sosyal medyada sert eleştiri yağmuruna tutuldu.

ÖZÜR DİLEDİ AMA
Eleştirilere tepki gösteren Bülent Kocabaş, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, yorumları hayret ve üzüntüyle okuduğunu belirtti. Kocabaş, ellerinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun büyük bir posterinin olmaması nedeniyle, tablosunun ilçe teşkilat binasından yemeğin düzenlendiği salona getirildiğini belirterek, "İstemeyerek zor durumda bıraktığım sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'dan, önceki genel başkanım sayın Deniz Baykal'dan, genel merkez yöneticilerimden özür diliyorum" dedi.



HEP KONUŞTU HİÇ İŞ YAPMADI
Sosyal medyada gündem oldu.

CHP'nin bu kafayla iktidar olamayacağını artık çok iyi biliyor.
Kılıçdaroğlu'nu sevmem ama bu yapılan haksızlık.
Baykal gibi birinin bu rezilliğe karşı sessiz kalması kabul edilemez.
CHP'nin kendi içindeki rakipleri o kadar fazla ki, dış güçlerle uğraşacak hali ve zamanı yok maalesef.
Türkiye tarihine geçen bu rezaletin mimarları hesap vermeli.
CHP için utanç verici. Biraz vicdanı olan CHP'li bu görüntüye tepki gösterir.
Deniz bey, bu size hiç yakışmadı. Sakın "haberim yok" demeyin, sakın...
Sözün bittiği yerde Deniz Baykal konuşuyor... Zaten hep konuştu hiç iş yapmadı.