Kalleş pusu

IŞİD'den etek giyerek kaçan PKK, yine alçakça saldırdı. Yüksekova'da görev yaptıkları karakola elektrik malzemesi almak isteyen 3 askerimiz, yüzleri kapalı 3 terörist tarafından sırtlarından vurularak şehit oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2014 Güncelleme 26 Ekim 2014, 01:28
Kalleş pusu

İÇİNDEKİLER

Kobani bahanesiyle ortalığı kana bulayan PKK, çözüm sürecini baltalamak için kalleş yüzünü bir kez daha gösterdi. IŞİD'den köşe bucak kaçan PKK'nın hain uzantıları, Hakkari Yüksekova'da 3 askerimize silahla saldırdı.

YÜZLERİ MASKELİ
Yüksekova-Şemdinli karayolundaki Haruna Karakolu'nda görevli Uzman Çavuşlar Ramazan Gülle ve Ramazan Köse (İzmir) ile erbaş Yunus Yılmaz (Elazığ) Cengiz Topel Caddesi'nde yürürken yüzü maskeli 3 kişi hain, arkalarından yaklaştı. Teröristler, silahlı saldırı sonrası kaçarken kimse yaklamak için yardıma koşmadı. Ağır yaralanan askerler, Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak kurtarılamadı. Şehit düşen askerlerin, görev yaptıkları karakola elektrik malzemesi almak için Yüksekova'ya geldikleri öğrenildi. Saldırı Türkiye'de büyük üzüntü yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necdet Özel'e başsağlığı mesajı yolladı. Davutoğlu, "Kalleşler cazasını bulacak" dedi. CHP ve MHP liderleri saldırıyı kınadı. HDP ise sadece ailelere başsağlığı dilemekle yetindi.