Namert kurşun

20 yaşındaki Özlem Özdoğan, sosyal paylaşım sitesinde "Ölümden korkan namerttir" yazdıktan sonra silahlı saldırıya uğradı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2014 Güncelleme 25 Ekim 2014, 00:00
Namert kurşun

İÇİNDEKİLER

Adana Kozan ilçesindeki Şehit Hüseyin Soydan Caddesinde 2 ay önce bir kafeterya açan 20 yaşındaki Özlem Özdoğan, önceki akşam işyerini kapattıktan sonra otomobiliyle evinin önüne geldi. Otomobilinden inen genç kız motosikletli ve yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Özdoğan'a 5 el ateş eden saldırganlar motosikletle kaçtı.

ÖLÜMDEN KORKAN
Sağ bacağına 1, sol bacağına ise 3 kurşun isabet eden Özlem Özdoğan, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Özdoğan, ilk müdahalenin ardından Adana Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kurşun yağmuruna tutulan Özlem Özdoğan'ın olaydan önce sosyal paylaşım sitesinde, "Ölümden korkan namerttir" yazısı paylaşması dikkat çekti. Genç kızdan işlettiği kafeterya nedeniyle haraç istenmiş, vermeyince de gözdağı vermek için kurşunlanmış olabileceği ihtimalini değerlendiren polis kaçan iki saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Murat KARAMAN