Tecavüzcü Sultan

Beyoğlu'nda Sultan adlı hayat kadını, 15 yaşındaki M.B'yi zorla eve kapattı Tecavüz edip tehditle 100 lirasını aldı. Mağdur çocuk, saldırganı yakalattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2014 Güncelleme 23 Ekim 2014, 01:44
Tecavüzcü Sultan

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da akılalmaz bir tecavüz olayı gerçekleşti. Sık sık yurt dışında meydana gelen kadınların kendinden çok küçük çocuklara veya öğretmenlerin öğrencilerine tecavüz etmeleri olayı, Beyoğlu'nun arka sokaklarında meydana geldi. Tek başına dolaşan 15 yaşındaki M.B, dar bir sokaktan geçerken önüne hayat kadınlığı yapan Sultan K. çıktı. Sultan K., çocuğa "Gel birlikte olalım. Memnun kalırsın" dedi. İddiaya göre kadın, teklifi reddeden M.B.'yi kolundan tutup zorla bir eve soktu. 50 TL vermesini ve cinsel ilişkiye girmesini söyleyen Sultan K., çocuğun direnmesi üzerine tehdit etti. Korkup parayı veren M.B, hayat kadını ile birlikte oldu.

TRAVESTiLERLE TEHDiT ETTi!
Sultan K.'nin 15 lira daha istemesi üzerine 10 TL daha veren küçük çocuk, hayat kadınının bunu kabul etmemesi üzerine 50 lira daha verdi. İddiaya göre M.B. parasının üstünü isteyince "Sus sesini çıkarma eğer sesini çıkarırsan seni salondaki travestilere veririm" diyerek tehdit edildi. Evden adeta kaçarcasına ayrılan M.B, hemen karakolun yolunu tuttu. Kendisine tecavüz edildiğini belirtti. Polis, önce inanmak istemedi. Ardından çocuğun gösterdiği adrese baskın yaptı. İçeride Sultan K. adlı kadını bulan ekipler, hemen onu karakola götürdü. İfadesinde iddiaları reddeden Sultan K. ise "50 lira karşılığında anlaştık sonra odaya girince bana '100 TL verdi ve hakkını ver' dedi. Birlikte olduk sonra çıktı gitti" dedi. Tecavüzcü kadın, mahkemeye sevk edildi. Hakime verdiği ifadede, "Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum" diye kendini savundu.

İKİ SUÇTAN 30 YIL HAPİS
Hakim, zanlıyı tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı. Savcılık ise Sultan K. hakkında "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis ve "yağma" suçundan da 10 yıldan 15 yıla kadar hapis olmak üzere toplam 30 yıl hapis istemiyle dava açtı.